Upp till 20% rabatt på utvalda paket | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Storhogna Högfjällshotell & Spa
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon
Upp till 20% rabatt på utvalda paket

Upp till 20% rabatt på utvalda paket

Spara i dina favoriter

Upplev en oas av avkoppling och njutning på vårt charmiga hotell, beläget vid de magnifika fjällen i destination Vemdalen. På Storhogna Högfjällshotell & Spa, erbjuder vi enastående service och en varm atmosfär där du skapar minnen för livet. Som Smart Senior får du upp till 20% rabatt på utvalda paket.

Varför Storhogna Högfjällshotell & Spa?

Avkoppling och wellness: Unna dig en stunds välförtjänt avkoppling i vårt prisbelönta spa. Låt våra professionella terapeuter ta hand om dig med skräddarsydda behandlingar som återupplivar kropp och själ.

Gastronomiska upplevelser: Vårt kök bjuder på en kulinarisk fest varje kväll med vår utsökta 3-rätters supé/buffé i den idylliska Vinterträdgården. Vi använder lokala råvaror från skogen, fjället och Norrlands skafferi för att skapa inspirerande och smakrika menyer.

Aktiviteter för alla: Oavsett om du är sugen på vandring eller bara vill koppla av i våra spa-faciliteter, så har vi något för alla. Njut av fri tillgång till våra träningspass, pool, bubbelpool och bastu under din vistelse hos oss. Lån av gåstavar ingår!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du upp till 20% rabatt på ordinarie pris på utvalda paket.

Gäller utvalda datum under perioden: 1/7–19/12 2024

Erbjudandet gäller söndag-torsdag i mån av plats (begränsat antal rum). Gäller ej under storhelger och högtider. Går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. 

  • Värdshusvägen 4, Vemdalen

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Apollo
800 kr rabatt på city- och weekendresor med Apollo

Som är Smart Senior har du 800 kr rabatt på city- och weekendresor med Apollo.

Bergendal
35% rabatt på alla weekendpaket hos Bergendal

Unna dig en weekend på Bergendal vid Edsvikens Strand i Sollentuna. Som Smart Senior får du 35% rabatt på alla weekendpaket hela sommaren!

Hotell Fjällgården
20% rabatt på vandringspaket hos Hotell Fjällgården i Åre

Boka Hotell Fjällgårdens härliga vandringspaket - de fixar allt för den perfekta sommarsemestern! Med detta erbjudande lovar vi er en magisk naturupplevelse, avkoppling och god mat.

Smart Senior
Vandrings- och yogaresa till Ramundberget

​Unik medlemsresa till svenska fjällen - du får upp till 2 000 kronor rabatt!