| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
ONSDAG 24 JULI 2024
Dagens namn: Kristina, Kerstin
Grattis alla 8236 medlemmar
som heter Kristina, Kerstin

Aatos

Aatos är din partner för enklare och mer tillgänglig juridik. Vi gör viktiga juridiska dokument tillgängliga med enkla online-lösningar. Allt från testamente, framtidsfullmakt, bouppteckning till skuldebrev är bara ett klick bort. Som Smart Senior får du rabatt på juridiska dokument hos Aatos.

Med vårt team av erfarna jurister, innovativ teknologi och en stark inriktning på att överträffa våra kunders förväntningar, levererar vi prisvärda och tillgängliga juridiska tjänster för privatpersoner. Upptäck en smidigare juridisk värld med oss som din partner.

✔️ Nöjd kundgaranti
✔️ Prisvärt med fasta priser
✔️Juridiskt korrekt
✔️ Skräddarsytt för dig
✔️ Över 130 000 användare
✔️ Kontakt med jurist gratis

Läs mer
Aatos
15% rabatt på samtliga juridiska dokument

När du använder Aatos tjänst för att skapa ditt juridiska dokument, besvarar du frågor online, och vi skapar ditt skräddarsydda, juridiskt korrekta dokument på ett snabbt och smidigt sätt. Vi förenklar skapandet av viktiga juridiska dokument med våra användarvänliga online-lösningar.

Aatos
15% rabatt på framtidsfullmakt hos Aatos

En framtidsfullmakt innebär att du kan säkerställa att någon du litar på kan fatta beslut om dina angelägenheter om du inte längre kan göra det själv på grund av sjukdom eller oförmåga. Det ger dig kontroll och trygghet över din framtid och kan undvika konflikter och rättsliga processer för dina nära och kära.

Aatos
15% rabatt på bouppteckning hos Aatos

Bouppteckning, ett ord som kan väcka både frågetecken och oro. Men i själva verket är det en viktig och nödvändig process som ger klarhet och ordning när någon går bort. Det handlar om att dokumentera tillgångar och skulder, fördela arvet och förebygga framtida konflikter. Låt oss på Aatos leda dig genom processen online, där komplexitet möter klarhet.

Aatos
15% rabatt på testamente hos Aatos

Ett testamente ger dig makten att forma framtiden, även när du inte längre är här. Det är ett kraftfullt redskap som låter dig bestämma hur dina tillgångar ska fördelas, vem som ska ärva, och hur du kan stödja dina nära och kära även efter din bortgång.

Aatos
Aatos Bekymmersfri prenumeration – endast 599 kr per år!

Gör vardagsjuridiken enkel och bekymmersfri med ett abonnemang (ingen bindningstid). För endast 599 kronor per år får du tillgång till en omfattande juridisk service.

Aatos
Webbinarium | Tema: Framtidsfullmakt

GENOMFÖRT | Som PLUS-medlem kan se det i efterhand om du är inloggad | Joanna Metzger, jurist hos Aatos, kommer att dela med sig av värdefulla insikter och råd inom aktuella ämnet framtidsfullmakt. Webbinariet är helt kostnadsfritt för dig som är Smart Senior PLUS-medlem.