| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
SÖNDAG 19 MAJ 2024
Dagens namn: Maj, Majken
Grattis alla 438 medlemmar
som heter Maj, Majken

Landshypotek

Landshypotek är inte som andra banker, och det är vi stolta över. Sedan 1836 har vi utmanat som kundernas bank. Med vår långa erfarenhet har vi lärt oss det som behövs för att ge dig det bästa för lån och sparande. När du lånar och sparar hos oss satsar du samtidigt på landsbygden. Vår vinst går nämligen inte till några aktieägare, utan till våra kunder inom jord och skog.
Landshypotek
3,80% ränta - spara tryggt hos Landshypotek Bank

Till en buffert för oförutsedda utgifter, en ny bil eller renovering? Eller kanske unna dig något du länge drömt om nu när barnen är utflugna? Anledningarna till att börja spara kan vara många. Vilken är din?

Landshypotek
Låna till gård – få en bank på köpet

Landshypotek är banken som ägs av kunderna själva. Vi har lånat ut till boende och företagande på landsbygden i snart 200 år. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi vet vad lantbruk och gårdsboende handlar om.

Landshypotek
Flytta bolånet till Landshypotek – se direkt vilken ränta du kan få

Landshypotek Bank har det senaste åren haft några av marknadens lägsta snitträntor för bolån och har nöjda villakunder över hela landet. Vi är dessutom en bank med hjärta och bryr oss både om det svenska lantbruket – och dig och ditt boende.