| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon

LifeComp

LifeComp är den moderna och effektiva lösningen för omfattande hälsokontroll genom hälsoformulär och blodprover. Vi erbjuder en holistisk syn på hälsa genom att undersöka din fysiska och psykiska hälsa, miljöfaktorer och levnadsvanor. Med LifeComp kan du ta kontroll över din hälsa och göra informerade beslut för att leva ditt bästa liv.  Som Smart Senior får du 30% rabatt på en omfattande hälsokontroll.


Vår unika analys av enkätkartläggning och blodprover ger dig en djupgående förståelse för din kropp och mentala välbefinnande. Vi analyserar och tolkar resultaten noggrant för att ge dig en omfattande bild av din hälsa, identifiera eventuella riskfaktorer och ge anpassade rekommendationer för att förbättra ditt välmående.  

Läs mer
LifeComp
30% rabatt på hälsokontroll hos LifeComp!

Som Smart Senior får du 30% rabatt på en omfattande hälsokontroll via hälsoformulär och blodprover anpassade för dig över 55 år. Det ingår även en digital genomgång av ditt resultat tillsammans med en hälsocoach vid behov (bokas efter genomförd kontroll efter anvisningar).