Resor | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in

Resor

STS Alpresor
Julfirande i Bad Gastein på fantastiska Salzburger Hof

Medlemsresa på fantastiska Hotel Salzburger Hof tillsammans med Carl Jan Granqvist! Följ med och inled julfirandet på bästa sätt under denna smakrika resa. Under tre dagar kommer vi utöver att få njuta av fantastisk mat och dryck även att besöka den mysiga julmarknaden i Salzburg. Carl Jan Granqvist blir vår ciceron under dessa dagar.

Airtours
Upp till 5 400 kr Black Friday rabatt hos Airtours!

Just nu pågår även Black Friday rean hos Airtours där du som Smart Senior får ytterligare rabatt och kan få upp till 5 400 kr rabatt på din nästa resa!

00dag 00tim 00min
Radisson
Cyber sale hos Radisson Hotels med upp till 30% rabatt!

Just nu får du upp till 30% rabatt och 2000 bonuspoäng när du bokar weekends före den 28 november hos utvalda hotell hos Radisson Hotels!

00dag 00tim 00min
Smart Senior
Mat, vin och vandring i Italien - maj 2023

Är du intresserad av att åka med på inspirationsresa med fokus på mat, vin och vandring, tillsammans med Alexandra Zazzi? Skriv upp dig på listan så får du information preliminärt program är beslutat och bokningen öppnat!

Hotels.com
Spara minst 30 % + 8% på din nästa vistelse med Hotels.com

Missa inte Black week erbjudandet hos Hotels.com! När du är eller blir medlem hos Hotels.com sparar du minst 30% + 8% Smart Senior rabatt!

00dag 00tim 00min
Apollo
1000 kr rabatt per bokning hos Apollo!


5-stjärnig lyx, gastronomiska upplevelser och långa sandstränder. Aktiva dagar med utflykter, eller poolkant med en god bok i handen. Nu får du extra rabatt på hotellpärlor i Förenade Arabemiraten, Kanarieöarna och Madeira samt på Kreta och Rhodos.

00dag 00tim 00min
Vy Bus4you
5% rabatt på bussresor med Vy Bus4You!

Som Smart Senior får 5% rabatt på bussresor med Vy Bus4you!

Apollo
800 kr rabatt på longstay semester med Apollo!

Res på en långsemester och njut av semesterkänslan i flera veckor! Apollo har över 35 års erfarenhet av långresor till ett brett utbud av resmål runt om i världen. Upplev t.ex. Fuerteventura, Madeira, Gran Canaria och Teneriffa!

Far & Flyg
Intresserad av Far & Flyg 2023?

Är du intresserad av att åka med på må-bra-resan nummer 1 - Far & Flyg 2023? Skriv upp dig på listan så får du information så snart datum, resmål och preliminärt program är beslutat!

Nordic Choice Hotels
Julinspirerad middag, hotell och frukost hos Nordic Choice Hotels!

Boka en magisk kväll med julinspirerad trerättersmiddag och hotellövernattning till ett riktigt bra paketpris. Frukost ingår såklart, för vad är väl en hotellvistelse utan den?

Booking.com
Spara minst 15% hos Booking.com!

Gör din drömresa till verklighet i sommar. Boka och bo med rabatt innan den 3 januari 2023. Hos Booking.com hittar du boende för en kort weekend, längre resor, och allt däremellan. Boka och spara!

Stena Line
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.

Stena Line
Upp till 20% rabatt till världsmetropolen Hamburg

Njut av en weekend i världsmetropolen Hamburg, staden som även kallas norra Venedig. Hamburg erbjuder ett färgstarkt nöjesliv, oförglömliga musikal- och teaterkvällar, högklassiga restauranger samt shopping i världsklass. Det glänsande konserthuset Elbphilharmonie har dessutom blivit en ny siluett för staden.

Hotels.com
8% rabatt hos Hotels.com

Hotels.com erbjuder hundratusentals hotell i fler än 60 länder. De ger dig bästa hotellrummet till bästa pris!

Far & Flyg
Far & Flyg - så här tycker tidigare resenärer

De två tidigare Far & Flyg vi arrangerat har fått höga betyg av resenärerna. Drygt 9 av 10 stjärnor! Det är vi givetvis stolta och glada över! Men det är såklart mycket tack vare att alla deltagare verkligen bjuder på sig själva, har ett öppet sinne som skapar den fantastiska stämningen.