El | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in

El

Storuman Energi
Förmånligt elavtal hos Storuman Energi

Försäkra dig mot höga elpriser med Elmixen - Storuman Energi bjuder nya kunder på 300kWh och 2 öre/kWh rabatt, samt gratis Energikonto i 3 månader. Helt utan fasta månads- och årsavgifter.

Telge energi
1 års fri fast avgift hos Telge Energi!

Byt elavtal idag och spara 588 kr - fri fast avgift i 1 år hos Telge Energi!

Skellefteå Kraft
100% förnybar el till inköpspris!

Ett toppenerbjudande på rörligt elpris utan bindningstid, avgifter och påslag. Att välja 100% förnybar el är ett enkelt sätt att bidra till omställningen till ett energisystem som drivs av 100% förnybar energi. Gör det till inköpspris i 9 månader hos Skellefteå Kraft!

Skattebetalarna
Fimpa elskatten!

Under den här vintern med skenande elkostnader har det blivit tydligare än någonsin hur absurt det är att el straffskattas på samma sätt som cigaretter, alkohol och andra ”oönskade” varor.

E.ON
Upp till 800 kr rabatt hos E.ON

Dags att se över elavtalet? Som medlem hos Smart Senior får du nu ett förmånligt pris när du tecknar elavtal hos oss på E.ON.

Göta Energi
Göta Energi – för dig som gillar billig el!

Var en Smart Senior och teckna Göta Energis rörliga elavtal Spot On, som har ett av marknadens lägsta påslag på elpriset!

Fortum
Fortum erbjuder dig ett särskilt förmånligt elavtal

Vi på Fortum vill ge dig som är eller snart ska bli pensionär ett extra förmånligt elavtal så att du kan lägga pengarna på roligare saker. Fall inte för lockpriser på elen - välj istället en löpande rabattering på elpriset som ger ett långsiktigt, lågt elpris.