Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in

Avtalsvillkor

Villkor för medlemskap

För att bli medlem hos Smart Senior ska du ha fyllt 55 år, vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer.

Ångerrätt enligt distansköplagen

Vi tillämpar ”Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler” som ger dig som konsument rätt till 14 dagars ångerrätt, under förutsättning att tjänsten eller produkten inte använts. Tjänsten anses vara använd om du loggat in på smartsenior.se eller använt ditt medlemskap/kort vid köp. Om du har beställt medlemskort står du som köpare för returkostnaden av medlemskortet.

Villkor vid kortbetalning
Vi erbjuder kortbetalning med SveaWebPay med 3D-Secure. Det garanterar en trygg och säker betalning till oss då dina uppgifter krypteras. Du kan använda VISA och Mastercard-kort.

Villkor vid betalning med faktura
Fakturabetalning Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Bank AB (Svea Webpay). Vid fakturabetalning görs en kreditupplysning på ditt personnummer samt en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadress. Det görs för att säkerställa att den person som gör beställningen är den han/hon utger sig för att vara. För att handla mot faktura måste du bo och vara folkbokförd i Sverige. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Blir du nekad att betala per faktura kan du istället välja att betala med kort. Samtliga fakturor är av Smart Senior överlåtna till Svea Bank AB. Fakturan skickas per post och betalningsvillkoren är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Villkor vid betalning månadsvis med kort
Vid betalning månadsvis i förskott tillsvidare med kort samarbetar vi med Svea Bank AB. Du förbinder att vara medlem tillsvidare och betala månadsvis med det kort du anger som betalmedel när du blir medlem. Du kan närsomhelst avsluta ditt medlemskap genom att meddela Smart Senior detta. Avslutas ditt medlemskap avbryts framtida betalningar. Inbetalat belopp återbetalas ej när medlemskapet avslutas.

Dina personuppgifter

Smart Senior lagrar dina personuppgifter enligt gällande lagar och regler.

 När du uppger dina personuppgifter hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. 

Smart Senior AB äger ett register över medlemmar. Registret innehåller namn, personnummer, adress/telefonnummer, bostadsform-, mobiloperatör-, leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter om dina produkter.

Uppgifterna insamlas från dig genom dina inköp eller från annan källa, t ex från offentligt tillgängliga register och databaser. Uppgifterna används av Smart Senior för fakturering, leverans av produkter m m och som underlag för statistik och marknadsföring. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med dig. Marknadsföring kan ske via post, telefon, e-mail eller på annat sätt (SMS används endast i befintlig relation eller efter samtycke). Som medlem i Smart Senior kan du få ta emot erbjudanden avseende alkohol. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt nyhetsbrev genom att klicka på länken som finns längst ner i mailet. 

När du blir medlem kommer dina personuppgifter lämnas ut till mySafety Försäkringar AB för att de ska kunna skicka ut och administrera tjänsten för den nyckelbricka som ingår i ditt medlemskap. Dina uppgifter kan också lämnas ut till andra samarbetspartners inom olika branscher som Försäkring, Kosmetika, Insamling, Förlag, Lotteri, Säkerhet, Hälsokost, Konfektion, Energi och Telekom, som ger dig möjlighet att ta del av bra erbjudanden. Personuppgifter sparas under den tid du har ett pågående medlemskap och för en tid därefter då du kan utnyttja fördelarna med att vara kund hos Smart Senior.

Dina rättigheter

Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi behandlar om dig. Du kan max 1 gång/år begära ett utdrag där du tydligt anger vilken information du vill ta del av. Den skriftliga ansökan ska skickas till medlem@smartsenior.se eller via post till Smart Senior AB, Box 1082, 181 22 Lidingö. Vi kommer besvara dina önskemål utan onödigt dröjsmål och inom en månad.

Rätt till att få data rättad, begränsad eller raderad

Du har rätt att skriftligen utan kostnad begära ett registerutdrag om vilka uppgifter vi har sparat om dig. Du kan också spärra uppgifterna mot marknadsföring. Om du upptäcker felaktig data om dig har du rätt att begära att få detta rättat. Du har också rätt att begära att vi raderar den data vi behandlar om dig.

Vem kontaktar jag vid frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva dina rättigheter enligt ovan. Du kan skicka mail till medlem@smartsenior.se

Avslut av medlemsrelation - radering av personuppgifter
Om du vill avsluta medlemsrelationen helt efter en aktiv medlemsperiod är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan radera dina uppgifter.

Vi raderar dina uppgifter skyndsamt, dock senast inom 14 dagar.

Personuppgiftsansvarig


Smart Senior AB, 556801-6900

Box 1082

181 22 Lidingö

Uppdaterad 2020-04-14

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Ha en fin dag! /Smart Senior

Ok