Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
TORSDAG 30 MARS 2023
Dagens namn: Holger, Holmfrid
Grattis alla 120 medlemmar
som heter Holger, Holmfrid

Smart Senior

Smart Senior
Smart Seniorkort

Om du vill beställa ett fysiskt Smart Seniorkort kan du beställa det här.

Smart Senior
Passion för mat - en mat- & vandringsresa med Alexandra Zazzi

TILLFÄLLE! Vi har fått loss fyra ytterligare platser till på denna resa - ta chansen - boka idag!

Den 20-27 maj åker vi till Italienska Rivieran för en riktig må-bra-resa med fokus på god mat och vandring. Som Smart Senior får du 500 kr rabatt. Alexandra Zazzi är uppväxt i Rapallo, en havskysst del av kusten i nordvästra Italien. På denna medlemsresa tar hon dig med till sin barndomsplats, där hennes farmor väckte hennes intresse för god mat.

Smart Senior
Skydda dig mot Sveriges vanligaste bedrägeribrott

ID-kapning är Sveriges vanligaste bedrägeribrott. Det sker mer än 200 000 ID-kapningar varje år och tusentals svenskar tvingas spärra sina personuppgifter. ID-skydd Premium kan endast tecknas av medlemmar i Smart Senior och du får en månad helt kostnadsfritt (värde 188 kr). Dessutom ingår tjänsten Spärrservice helt kostnadsfritt (828 kr/år).

Smart Senior
Chévre Chaud med rostad rödbeta

Det finns inget äktenskap i världen som är bättre än det mellan chévre och rödbetor. Kombinationen av dessa två råvaror är verkligen den perfekta matchningen. När jag träffade min fru drog jag just denna liknelsen vilket var nära på att resultera i att jag var singel igen. ”Vilken kille refererar sitt perfekta äktenskap till två råvaror!?” hade hon sagt till sin väninna med ett litet hån i rösten. Nu sex år senare klagar hon inte över att få hemlagad mat varje dag och är till min stora glädje nöjd över att hon stannade kvar.

Smart Senior
Lammfilé med parmesanstuvad savojkål

Att lammfilé skulle smaka ”kofta” är ett vanligt förekommande missförstånd. Troligtvis syftar man då på en torr lammstek man kört för länge i ugnen men inte ens då kan jag köpa in på liknelsen. Lammfilé är ett av mina absoluta favoritkött. Priset är relativt lågt för denna typ av kött och smaken är fantastisk. Innerfilén är mör och mjäll och ytterfilén är lite mer rustikare och lite mer tuggmotstånd. Lamm är dessutom ett bra kött ur natursynpunkt då produktionen inte påverkar naturen lika mycket som annan köttproduktion.

Smart Senior
Spicy Tuna Melt med avokado

Låt er inte skrämmas av namnet. Denna macka är busenkel att göra och dessutom vansinnigt god. Jag har använt en grillpanna i detta fall men en vanlig stekpanna funkar fint den med. Tonfiskröran tillsammans med osten, avokadon och tomat blir en perfekt kombination som du kommer älska. Ge det ett försök och jag lovar att det inte är sista gången du lagar denna.