| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 22 JULI 2024
Dagens namn: Magdalena, Madeleine
Grattis alla 262 medlemmar
som heter Magdalena, Madeleine

Smart Senior

Smart Senior
Vandrings- och yogaresa till Ramundberget!

​Unik medlemsresa till svenska fjällen - du får upp till 2 000 kronor rabatt!

Smart Senior
ID Skydd premium

Information om ID-Skydd Premium

Smart Senior
Chévre Chaud med rostad rödbeta

Det finns inget äktenskap i världen som är bättre än det mellan chévre och rödbetor. Kombinationen av dessa två råvaror är verkligen den perfekta matchningen. När jag träffade min fru drog jag just denna liknelsen vilket var nära på att resultera i att jag var singel igen. ”Vilken kille refererar sitt perfekta äktenskap till två råvaror!?” hade hon sagt till sin väninna med ett litet hån i rösten. Nu sex år senare klagar hon inte över att få hemlagad mat varje dag och är till min stora glädje nöjd över att hon stannade kvar.

Smart Senior
Lammfilé med parmesanstuvad savojkål

Att lammfilé skulle smaka ”kofta” är ett vanligt förekommande missförstånd. Troligtvis syftar man då på en torr lammstek man kört för länge i ugnen men inte ens då kan jag köpa in på liknelsen. Lammfilé är ett av mina absoluta favoritkött. Priset är relativt lågt för denna typ av kött och smaken är fantastisk. Innerfilén är mör och mjäll och ytterfilén är lite mer rustikare och lite mer tuggmotstånd. Lamm är dessutom ett bra kött ur natursynpunkt då produktionen inte påverkar naturen lika mycket som annan köttproduktion.

Smart Senior
Spicy Tuna Melt med avokado

Låt er inte skrämmas av namnet. Denna macka är busenkel att göra och dessutom vansinnigt god. Jag har använt en grillpanna i detta fall men en vanlig stekpanna funkar fint den med. Tonfiskröran tillsammans med osten, avokadon och tomat blir en perfekt kombination som du kommer älska. Ge det ett försök och jag lovar att det inte är sista gången du lagar denna.

Smart Senior
Viltskavsgryta med potatispuré

En riktig favorit som jag alltid undrar varför jag inte gör oftare. Renskav finns i frysdisken hos nästan varenda matbutik och har du turen att ha din egen frys full med vilt är det bara att skava ner det som finns och sätta igång. I detta fall använder jag faktiskt dovhjort som jag fått av en vän som jagar men normalt kör jag ren. Gillar du inte viltkött kan du alltid köpa innanlår, rostbiff eller annan del från kossan och skära ner i tunna strimlor själv, blir supergott det också.