Jobba hos oss

Content- och planning Manager

Om jobbet
Smart Senior är Sveriges ledande marknadsföring och säljdrivande mediekanal med fokus på 55 plus. Via egenägda kanaler kommunicerar vi varje vecka med fler än 100 000 köpstarka och glada seniorer. Vi kommunicerar via digitala nyhetsbrev, webb, app och medlemstidning. Utöver det är vi aktiva i sociala medier såsom Facebook, Instagram och Twitter.

Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm, i direkt anslutning till T-bana (Östermalmstorg). För mer information om Smart Senior, www.smartsenior.se

Din roll
Som Content- och planning Manager ingår du i ett team bestående av tre personer som tillsammans ansvarar för vår kommunikation till medlemmar och nya medlemmar. Tillsammans med teamet kommer du att driva våra digitala kanaler, såsom hemsida, app och nyhetsbrev. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir webb och nyhetsbrev och planering av aktuella kampanjer. Du lägger löpande upp våra partners digitala kampanjer och säkerställer att de får bästa möjliga effekt. Du analyserar, utvecklar och förbättrar innehåll och layout och ser till att språk och känsla håller ihop. Gemensamt med teamet planerar du och följer upp digitala kampanjer. En stor och viktig del av ditt arbete är även att löpande planera och påminna våra partners att lämna material till de kampanjer de genomför tillsammans med Smart Senior.

Din bakgrund
Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring. Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller grafisk formgivning. Kanske har du en bakgrund som webbredaktör, webbcopy, digital redaktör eller digital projektledare. Du är van vid att planera och ta fram relevant innehåll för olika digitala kanaler och känner dig hemma i Photoshop. Det är också starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS- och analysverktyg, som t ex Google Analytics och Apsis som är vårt verktyg för våra digitala nyhetsbrev. Har du även erfarenhet från affiliatemarknadsföring är det ytterligare ett plus.

Som person är du utåtriktad och driven. Du har ett öga för detaljer och fingertoppskänsla för att uttrycka varumärkets tonalitet. Du är en prestigelös lagspelare som arbetar noggrant och strukturerat. Kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, samt god teknisk och strategisk förståelse för webb, är också mycket viktiga för denna tjänst.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande tjänst där du med stort eget ansvar blir en viktig del i vårt team. Smart Senior erbjuder en arbetsplats med högt tempo med positiv energi. Vi har roliga samarbetspartners och glada medlemmar som uppskattar det vi gör för dem. Vill du vara med på vår tillväxtresa och ta Smart Senior till nästa nivå är du välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@smartsenior.se bifoga ditt CV och ett personligt brev. Frågor som tjänsten besvaras av VD, Mathias Lang, 0700 525 246.

Spara ner arbetsbeskrivningen här >>