| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
SÖNDAG 19 MAJ 2024
Dagens namn: Maj, Majken
Grattis alla 438 medlemmar
som heter Maj, Majken

SKPF

Du som är medlem i SKPF får ditt Smart Seniorkort som en medlemsförmån. På ena sidan av ditt SKPF-medlemskort finner du Smart Seniorlogon och det fungerar som ditt Smart Seniorkort. Tack vare det behöver du endast lägga ett kort i plånboken för båda medlemskapen.Frågor om ditt medlemskap i SKPF ställer du direkt till SKPF:

E-post: info@skpf.se

Telefon: 010-442 74 60Aktivera ditt medlemskort
För att du ska få inloggningsuppgifter till seniorrabatterna och för att du ska få vårt digitala nyhetsbrev måste du aktivera ditt Smart Seniormedlemskap. Det gör du enklast själv här >> Du kan också kontakta Smart Senior medlemsservice så hjälper vid dig. 

Nyhetsbrev 
I våra nyhetsbrev får du snabbt och enkelt få information om aktuella rabatter och erbjudanden från Smart Senior. Informationen kommer till din e-post som nyhetsbrev. Det kan innehålla nya erbjudanden, tävlingar, nyheter om nya samarbetspartners, tillfälliga kampanjer och mycket mer.

Har du ingen e-post finns det flera gratistjänster på internet som är lätta att använda. Vi rekommenderar Googles tjänst Gmail som är ett bra och enkelt e-postverktyg. 

Skapa ett Gmail-konto genom att klicka här.

Medlemsservice
Behöver du hjälp eller har andra frågor som rör Smart Senior, är du varmt välkommen att kontakta Smart Senior medlemsservice.

Välkommen som medlem i Smart Senior!

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Ha en fin dag! /Smart Senior

Ok