Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in

Apollo

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell – allt för att du ska hitta just din drömresa. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar, rundresor, gruppresor och kombinationsresor. Vill du hellre paketera din city- eller solresa själv, med flexibel reslängd, eller bara boka flyg eller hotell med oss ingår även det i vårt erbjudande.. Vi vill ge dig fantastiska semesterupplevelser! Därför kan du som resenär ta del av tidigare hotellgästers betyg och omdömen. Allt för att du ska kunna hitta en perfekt resa, anpassad efter just dina behov. Informationen används även för att förbättra både hotell och resor. Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Det betyder att alla som reser med Apollo kan förlita sig på vår trygghetsgaranti om något oförutsett skulle inträffa. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer.
Apollo
800 kr rabatt på alla charterresemål

Du som Smart Senior får 800 kr rabatt på alla Apollos charterresmål. Välj bland vårt utbud av charterresor till härliga resmål som t ex Kroatien, Kreta, Cypern och Gran Canaria.

Apollo
800 kr rabatt på longstay semester med Apollo!

Res på en långsemester och njut av semesterkänslan i flera veckor! Apollo har över 35 års erfarenhet av långresor till ett brett utbud av resmål runt om i världen. Upplev t.ex. Fuerteventura, Madeira, Gran Canaria och Teneriffa!

Apollo
1000 kr rabatt per bokning hos Apollo!


5-stjärnig lyx, gastronomiska upplevelser och långa sandstränder. Aktiva dagar med utflykter, eller poolkant med en god bok i handen. Nu får du extra rabatt på hotellpärlor i Förenade Arabemiraten, Kanarieöarna och Madeira samt på Kreta och Rhodos.

00dag 00tim 00min