Om oss

Smart Senior erbjuder pensionärsrabatter och seniorrabatter – alla är välkomna att bli medlem i Smart Senior. Det enda krav vi har är att man har fyllt 55 år, dvs en så kallad 55plussare!

Erbjudandet i fokus
Centralt för oss är erbjudandet. Det måste vara något som har ett värde, antingen i vardagen eller när man vill unna sig det där lilla extra. Vi presenterar våra partners erbjudanden tydligt via vår hemsida smartsenior.se, Facebooksida, digitala nyhetsbrev och i medlemstidningen Extra Smart som utkommer med fyra nummer per år.

Tips! Om du vill hålla dig uppdaterad om de senaste seniorerbjudandena på ett riktigt bekvämt sätt – lägg till smartsenior.se som startsida på din dator.

Samarbetspartners
Våra samarbetspartners, de som erbjuder våra medlemmar rabatter och förmåner, är aktörer inom i stort sett alla branscher; optiker, researrangörer, hemelektronik, upplevelser, kläder med flera. Vi arrangerar även olika seniorresor och aktiviteter för pensionärer och seniorer, t ex seniorgolf och seniorkryssningar.

Vi söker ständigt upp företag vars tjänster eller produkter som har ett stort intresse hos våra medlemmar. Det är också vanligt att företag kontaktar oss för att få möjlighet att erbjuda våra medlemmar guldkant på tillvaron med låga priser. Tips från våra Smart Seniormedlemmar om seniortjänster och seniorprodukter som är av intresse bidrar också till bra samarbeten som mynnar ut i fina rabatter och pensionärserbjudanden.

Medlemskapet
Smart Seniorkortet innebär inga förpliktelser och är nyckeln för att ta del av samtliga seniorrabatter. Du har även Smart Seniorkortet digitalt under "Min sida" och det fungerar utmärkt i smartphones och surfplattor. Med Smart Seniorkortet får du bland annat rabatt i butiker där du visar upp ditt kort för att erhålla rabatten. Många av rabatterna kan du ta del av online, dvs du loggar in på smartsenior.se och kan till exempel nytta rabatten på ett seniorabonnemang för mobiltelefoni. Hur du går tillväga för att nyttja ett erbjudande framgår till höger på varje erbjudandesida på smartsenior.se under ”Rabattfakta”. Observera att du måste vara inloggad för att kunna se detta.
 


Olika samarbeten
Vi samarbetar med många föreningar och organisationer. Läs mer här.

Historien bakom Smart Senior
Vi som startade Smart Senior har god erfarenhet inom marknadsföring och försäljning. Vi upplevde att företag generellt varit dåliga på att förstå och ta till vara på de mest erfarna konsumenterna. Att konsumenter som är seniora felaktigt beskrivs som gnälliga och krävande personer som ställer jobbiga frågor. Dessutom saknades en kanal där seniorerbjudanden och pensionärsrabatter finns sammanställda på ett lättillgängligt sätt. Framförallt för varor och tjänster som i högre grad intresserar människor som har möjlighet att prioritera det goda i livet – 55 plussarna. Så föddes tanken på att starta Smart Senior.