| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
TORSDAG 25 APRIL 2024
Dagens namn: Markus
Grattis alla 20 medlemmar
som heter Markus

Om oss

Smart Senior – medlemsklubben för dig över 55 år!

Smart Senior är ett medlemsföretag som erbjuder förmånliga erbjudanden och rabatter till alla personer som har fyllt 55 år, dvs. 55-plussare.

Smart Senior startades för att vi upplevde att företag generellt var dåliga på att förstå och ta till vara på de mest erfarna konsumenterna – alla över 55 år - och rikta fördelaktiga erbjudanden specifikt till dessa personer.

Vi upptäckte att det saknades en kanal där seniorer, som har möjlighet att prioritera det goda i livet, lätt och smidigt kunde finna alla förmånliga erbjudanden och rabatter samlade på ett och samma ställe. Där och då föddes tanken på att starta Smart Senior. 

Förmånliga erbjudanden i fokus
Det viktigaste för oss på Smart Senior är att erbjuda dig förmånliga erbjudanden som intresserar dig. Alla erbjudanden vi presenterar måste vara något som ger dig som medlem ett värde, antingen i din vardag eller när du vill unna dig det där lilla extra.
 

Vi presenterar våra erbjudanden tydligt på vår hemsida www.smartsenior.se, på vår Facebook-sida, i våra digitala nyhetsbrev och i vår app som finns att hämta i Google Play och i App Store.

Tips! Om du vill hålla dig uppdaterad om de allra senaste erbjudandena på ett bekvämt sätt – lägg då www.smartsenior.se som startsida på din dator.

Bli medlem och ta del av fantastiska förmåner och rabatter
Smart Senior erbjuder flest förmånliga erbjudanden till dig som fyllt 55 år eller är pensionär.

  • Unika förmåner och rabatter
  • Medlemskort i app, mobil och dator
  • Personlig medlemsservice
  • Medlemsresor

Alla som fyllt 55 år eller är pensionerade är välkomna som medlemmar i Smart Senior.

Bli medlem nu!

Mer om ditt medlemskap
Smart Senior-medlemskapet innebär inga förpliktelser. Däremot ger medlemskapet dig en möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter från en mängd olika företag.

Smart Seniorkort
Som medlem i Smart Senior får du ett medlemskort antingen använder du det digitala medlemskortet som finns på din medlemssida, eller så beställer du ett fyrsikt kort som du stoppar ned i plånboken. Detta kort är din nyckel till att ta del av samtliga erbjudanden och rabatter.

Med Smart Seniorkortet får du ta del av rabatter i butiker då du visar upp ditt kort i kassan.

Ta del av våra erbjudanden

Många av våra erbjudanden kan du ta del av online, dvs. du loggar in på www.smartsenior.se och kan till exempel nyttja rabatten på ett seniorabonnemang för mobiltelefoni. Hur du går tillväga för att nyttja ett erbjudande framgår till höger på varje erbjudandesida på www.smartsenior.se under ”Rabattfakta”. Observera att du måste vara inloggad på www.smartsenior.se för att kunna se detta.

Tveka inte, bli medlem i Smart Senior och ta del av alla våra förmånliga erbjudanden redan idag.

Våra samarbetspartners
Våra samarbetspartners, de som erbjuder våra medlemmar rabatter och förmåner, är företag inom i stort sett alla branscher; optiker, researrangörer, hemelektronik, upplevelser, kläder med flera. Vi arrangerar även olika resor och aktiviteter för våra medlemmar, t ex golfresor och roliga kryssningar.

På Smart Senior är vi ständigt på jakt efter nya samarbetspartners vars tjänster eller produkter har ett stort värde hos våra medlemmar. Det är också vanligt att dessa företag kontaktar oss för att få möjlighet att erbjuda våra medlemmar en extra guldkant på tillvaron med förmånliga erbjudanden och rabatter. 

Tips från våra Smart Senior-medlemmar om tjänster och produkter som är av intresse bidrar också till bra samarbeten som mynnar ut i fina erbjudanden till alla våra medlemmar.

Våra övriga samarbeten
Vi samarbetar med flertalet föreningar och organisationer. Läs mer här.

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Ha en fin dag! /Smart Senior

Ok