Mat- & dryckestips

Product Image
Höstig cheeseburgare med kantarell, lök och parmesan
Product Image
Grillad caesarsallad med lök och grillad kyckling
Product Image
Kryddglaserad, grillad flankstek med tomat- och majssalsa, rostad potatis och aioli
Product Image
Spröda oststänger med gräslöksdipp
Product Image
Kalvköttbullar i tomatsås med parmesan och citron
Product Image
Grillad entrecote med rödvinskaramelliserad lök och potatisgratäng
Product Image
Dubbel cheeseburgare med rostad vitlök- & tryffelmajonnäs
Product Image
Kanapé med rostad rödbeta, getostkräm och lagrad balsamico
Product Image
Räktoast med parmesan, selleri, och citron
Product Image
Bakad torsk med blomkål, bakad purjolök och sandefjordsås med gräslök & rom
Product Image
Kanapé med parmesankräm, brända druvor och lagrad balsamicovinäger
Product Image
Hemgjord pizza med vitlök, kronärtskocka och ruccola
Product Image
Kycklingbröst med gräddkokt dragonkål och smörstekt ostronskivling
Product Image
Övebyröra - en oemotståndlig kanapé
Product Image
Falukorvtournedos med rödvinsås, svamp, och bränd syltlök
Product Image
Lammytterfilé med krämig risotto, rostad solrosfrö och bakad tomat
Product Image
Salcicciapasta med svamp, tomat och vitlök
Product Image
Lammfärsbiff med citron, klyftpotatis och rökt paprikamajonnäs
Product Image
Flatbread med kantarell, citron, zucchini, västerbottenost och salladslök
Product Image
Klassisk kanelbulle med pärlsocker
Product Image
Laxpudding med brynt smör och edamamebönor
Product Image
Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré, bränd syltlök och champinjon
Product Image
Pulled pork fritters med chilimajonnäs
Product Image
Friterad råraka med havskräfta och brynt smörsmetana
Product Image
Arancini med kantarell, mozzarella och parmesanmajonnäs
Product Image
Grillad Picanha med krämig kantarellrisotto och tryffelsmör
Product Image
Grillad biff med chilimajonnäs, grillad sparris och friterad krossad potatis
Product Image
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Product Image
Asian taco med grillad tonfisk, sesammajonnäs och picklad chili
Product Image
Grillad lammytterfilé med grillad lökrisotto
Product Image
Grillat flatbread med bakad tomat, lagrad balsamico, parmesan och ricotta
Product Image
Smørrebrød med kallrökt lax, ägg, citron och pepparrot
Product Image
Het räksnitt med srirasha och koriander
Product Image
Grillad vit sparris, pilgrimsmussla och ramslöksmajonnäs
Product Image
Chili taco med chipotlemajonnäs
Product Image
Löjromspasta med brynt smör och löjrom
Product Image
Dubbel cheese med yellow mustard majonnäs och karamelliserad lök
Product Image
Varmrökt laxsallad med sparris och gräslökssås
Product Image
Kycklingröra i baguette
Product Image
Shrimp roll i rostad brioche
Product Image
Kallrökt laxtoast med äggkräm, citron och dill
Product Image
Tomatpasta med Ndjuja, mascarpone och parmesan
Product Image
Kalvfrikadeller i tomatsås
Product Image
Lasagne salsiccia
Product Image
Moster Esters frasiga våfflor
Product Image
Cannelloni med köttfärs, lök, ricotta och tomatsås
Product Image
Pan con tomate med stracciatella
Product Image
Krämig kycklingpasta med 3 x lök, senap och parmesan
Product Image
Lyxig slät fisksoppa
Product Image
Rödvinsbrässerat högrev med bränd syltlök, champinjoner och potatispuré
Product Image
Ragu al penne med rucola och parmesan
Product Image
Kryddstekt lammrostbiff med rosmarinpotatis och kryddsmör
Product Image
Bakad skrei torsk med vitvinssås smaksatt med pepparrot, brynt smör och ärtor
Product Image
Ugnsbakad lax med dillmajonnäs, kokt potatis och citronslungad blomkål
Product Image
Lyxig råbiff med parmesan, örter och umamimajonnäs
Product Image
Rostad rödbeta med blomkålskräm, fetaost och brynt smör
Product Image
Lyxig löjromsservering med brynt smörsmetana och potatiskrisp
Product Image
Krämig pasta pesto med lammfilé
Product Image
Smörstekt toast med forellrom, citron och örter
Product Image
Krispig croissant med örtig räkröra
Product Image
Svamppasta med spetskål, rosmarin och stekt biff
Product Image
Mustig lasagne med högrev och ostbechamel
Product Image
Chevretoast med lammentrecôte, rödbetor, kanderade valnötter och örtig sallad
Product Image
Sotad bifftataki taco med avokadokräm, vitkål och sesam
Product Image
Råbiff med smörstekt kantarell och parmesan & tryffelmajonnäs
Product Image
Pulled beef taco med jalapeno och avokadokräm
Product Image
Stekt gnocchisallad med lökvinägrett, pinjenötter och parmesan
Product Image
Pizzarulle med buffelmozzarella, tomat, parmaskinka och basilika
Product Image
Lammfilé med gräddkokt spetskål, rostad jordärtskocka, kantarell, getost och hasselnötter
Product Image
Steak frites med dragonmajonnäs och sallad med soltorkad tomat och parmesan
Product Image
Tomattartar med Nduja och buffelmozzarella
Product Image
Helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis och svampsås
Product Image
Kantarellpasta med lök, zucchini och vitlök
Product Image
Mustig ragu på tre olika sorters kött
Product Image
Charktallrik med sotad ryggbiff
Product Image
Grillad rödräka med kronärtskocka och örtolja
Product Image
Bakad potatis med örtsmör med örtig skagen
Product Image
Fiskgryta med pannstekt röding
Product Image
Biff Rydberg med svartpeppardijonnaise
Product Image
Matig melon- och fetasallad med limeyoghurt, kronärtskocka och mynta
Product Image
Sommarsallad med buffelmozzarella, persika, balsamvinäger och söta tomater
Product Image
Räksallad med pepparrot, äpple, rödkål och grönkålscrunch
Product Image
Big Bossy Jim Chardonnay
Product Image
Minitoast med dijonnaise, pecorino och ibericoskinka
Product Image
Marastoni Prosecco Organic Extra Dry
Product Image
San Merlo Barbera
Product Image
Ragu på högrev och fänkålssalsiccia med vitlökscrunch
Product Image
Bränd Manchego med balsamico och rostade solrosfrön
Product Image
Dominio Alto Cava Brut Organic
Product Image
Laspina Primitivo Organic
Product Image
Skogssvampravioli med brynt smör, marconamandel och rosmarin
Product Image
Marastoni Ripasso Superiore
Product Image
Vispad mozzarella med tomatsallad, syrad rödlök, balsamvinäger och crustini
Product Image
Pizza med buffelmozzarella och kapris och basilika
Product Image
Montico The Italian Zinfandel
Product Image
Citronalioli och het räkdipp - två goda såser till räkor
Product Image
Masi Masianco
Product Image
Grillat lamm med brynt vitlökssmör, krämig gratäng och bakad tomatsallad
Product Image
Roodeberg
Product Image
Grillad Club Sandwich med parmesan och dijonmajonnäs
Product Image
KWV Chardonnay
Product Image
Räkchips med asiatisk laxtartar med koreansk senap
Product Image
Königsmosel Riesling
Product Image
Amazin’ Zinfandel
Product Image
Tryffelchips med san Danielle och parmesankräm
Product Image
Langhe Rosso - Giovanni Rosso
Product Image
Gratinerad pannbiff med lök och rödvinsssky och rostad potatis
Product Image
Abborre med 2 gånger blomkål, örtig vitvinssås och pepparrot
Product Image
Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc
Product Image
Ugnsbakad lax med romsås och syrlig fänkålssallad
Product Image
Masi Masianco
Product Image
Stekt rådjursfilé med hasselback och svampsås
Product Image
Garzón Reserva Tannat
Product Image
Croissant Skagen
Product Image
Chablis med stor smakupplevelse
Product Image
Bikini med prosciutto, tallegio och parmesan
Product Image
Lammrostbiff med råraka, semitorkad tomat och rödvinssås
Product Image
Domäne Wachau Riesling Smaragd Ried Loibenberg
Product Image
Hummertoast med hummercapuccino
Product Image
Prohibition Zinfandel
Product Image
Dubbel cheeseburgare med krispig lök och tryffelmajonnäs
Product Image
Marastoni Chianti
Product Image
Salcicciapasta med tomat, chili och timjan
Product Image
Laxtartar med senap, lök och friterad potatis
Product Image
Fernley Sauvignon Blanc
Product Image
Kycklingburgare med krämig kålsallad och rökig BBQ-sås
Product Image
Torsk Grenoble med rödbetor, kapris och friterad persilja
Product Image
Domaene Gobelsburg Langenlois Grüner Veltliner
Product Image
Hardys Nottage Hill
Product Image
Fish & chips
Product Image
Bolla Le Poiane Amarone
Product Image
Oxfilépasta med kantarell och örter
Product Image
Köttragu med rökt sidfläsk, mozarella och parmesan
Product Image
Jonty's Ducks
Product Image
Chokladkräm med hallongrädde och rostade hasselnötter
Product Image
Louis Max Coteaux Bourguignons
Product Image
Kycklingmacka med gräddkokt spetskål, hericots verts och snabb rödvinssås
Product Image
Gato Negro
Product Image
Bifftataki med soja, sesam och krossade jordnötter
Product Image
Biff Rydberg med lätt karamelliserad lök och dijonnaise
Product Image
Grillad spetskål med parmesan, rostade hasselnötter och krasse
Product Image
Lammburgare med färskost, sidfläsk och karamelliserad rödlök
Product Image
Domaine de Verquière - ekologiskt
Product Image
Diplomático Selección de Familia
Product Image
Choklad brulée med hallon
Product Image
Fänkålsrisotto med grillad havskatt
Product Image
Bookmaker Toast
Product Image
Le Terroir Reserve
Product Image
Periquita Original
Product Image
Sloppy Joe
Product Image
Smörstekt toast med havskräftröra
Product Image
Capitano Bianco
Product Image
Lammrostbiff med Spansk potatissallad
Product Image
Bruschetta med ljummen tomatröra och burrata
Product Image
Enzo Bartoli Dolcetto
Product Image
Patatas Bravas med mojo rojo
Product Image
Lohas Viñedos
Product Image
Bolla Prosecco Organic
Product Image
Libapizza bianco med getost, lök, sparris och sidfläsk
Product Image
Pocherad vit sparris med smörsås
Product Image
Bolla Le Origini
Product Image
Lyxig och smakrik toast
Product Image
Lisa 1503
Product Image
Stekt spätta med puré och kaprisskagen
Product Image
Torsk med räkor, dillmajonnäs och krämigt ägg
Product Image
Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc
Product Image
Mauro Primitivo Alberello
Product Image
Lammracks med tomatrisotto
Product Image
Rostad blomkål med chorizomajonnäs
Product Image
Lyxig korv med slaw och friterad lök
Product Image
Louis Max Grande Cuvée Rouge – en box i en klass för sig
Product Image
Grillad kalvschnitzel med betor, getost och syrlig dressing
Product Image
Ragu Bolognese med Salsicciafärs
Product Image
Biff Bearnaise i ny tappning
Product Image
Lyxig skaldjursmacka
Product Image
Frasig råraka med extra allt
Product Image
Tonfisktartar med päron
Product Image
Sallad Noisette
Product Image
Skaldjurspasta med jätteräkor
Product Image
Halloumiburgare med het majonäs
Product Image
Oxfilé tournedos med rödvinsås och bränd lök
Product Image
Råbiff Deluxe
Product Image
Bakad sötpotatis med lönnsirap, brynt smör och vitlök
Product Image
Pasta med rostad jordärtskocka, ryggbiff och svamp
Product Image
Lyxig kanapé med kungskrabba
Product Image
Nattjäst pizza med ost, kapris och basilika
Product Image
Mustig högrevsgryta med råstekt gnocchi
Product Image
Lindemans Bin 40 Merlot
Product Image
En STOR nyhet – Weinmann Grüner Veltiner 1 liter
Product Image
Moules Frites med aioli
Product Image
Grillad avokado med tonfisk, soja och sesam
Product Image
Lammfärsbiff med löksky, potatispuré och rårörda lingon
Product Image
Lindemans Bin 50
Product Image
Bikini med tryffelsalami och tapenad
Product Image
Helstekt kyckling med örtsmör och grillad citron
Product Image
Kantarellpasta med lammfilé
Product Image
Kantarelltoast med Västerbottenost
Product Image
Fisksoppa med extra allt
Product Image
Grand Cru Schoenenbourg Riesling – lyxig Riesling från Alsace äldsta vinhus
Product Image
Baconlindade dadlar med getostcreme, balsamico och pumpafrö
Product Image
Hemkärnat kryddsmör – perfekt till sommarens grillmat
Product Image
Havskräfte-”roll” med picklad selleri, forellrom, citron och dill
Product Image
Minismörgåstårta med kallrökt lax, citron, pepparrot, räkor och löjrom
Product Image
Grillad råbiff med pecorino, grillad sallad och hasselnöt
Product Image
Kycklingburgare med tzatziki och soltorkade tomater
Product Image
Små lyxiga hasselbackspotatis med löjrom och smetana
Product Image
Anklevertoast med tomatmarmelad, hasselnöt och krasse
Product Image
Grillad Butcher Steak med krämig risotto och ramslökssmör
Product Image
Carbonara - på italienarnas vis
Product Image
Svärmors matjesröra – en riktig påskfavorit
Product Image
Fishtaco med hemgjord tortilla, kålsallad och het Srirachamajonnäs
Product Image
Klassisk (oklassisk) Toast Skagen
Product Image
Hummerburgare med syrad selleri, lök och het chilimajo
Product Image
Rödbetstartar med getostcrustini, citronette, äpple och hasselnöt
Product Image
Pasta pomodoro med varm buffelmozzarella och basilika
Product Image
Grillad Iberico-kotlett med rostad potatis, mojo-rojo och semitorkade tomater
Product Image
Pannbiff med gräddsås, kantareller och vinbärsgelé
Product Image
Laxsashimi med nouc cham, sesammajonnäs och vårlök
Product Image
Parmesanpasta med rostade hasselnötter och smörstekt brödströssel
Product Image
Chili con carne med äppelkvarg
Product Image
Vintrig jordärtskockssoppa med krispigt fläsk och kavring
Product Image
Havets Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och ärtor
Product Image
Lövbiffpasta med svamp, västerbottenost och timjan
Product Image
Torskrygg med potatispuré, rödbeta, räksallad, hasselnöt och brynt smör
Product Image
Stekt fläskschnitzel med kaprissmör, pepparrot och råstekt potatis
Product Image
Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill
Product Image
Gubbröra på kavring med rädisa och picklad schalottenlök
Product Image
Presenttips - till köket
Product Image
Biff Rydberg med smörstekt kantarell och dijonnaise
Product Image
Dalmore Vintage 2006
Product Image
Oxfile tournedos med rödvinssky och vitlökssmör
Product Image
Köttragu med pappardelle pasta och buffelmozzarella
Product Image
Toast Skagen med citronmajonnäs och pepparrot
Product Image
Raggmunk med stekt sidfläsk och rårörda lingon
Product Image
Viltskavsgryta med potatispuré, rårörda lingon och kantareller
Product Image
Spicy Tuna Melt med avokado, spenat och tallegio
Product Image
Lammfilé med parmesanstuvad savojkål, svamp och hasselnöt
Product Image
Chévre Chaud med rostad rödbeta, ruccola, honung och rostade pinjenötter
Product Image
Markus - Swedishfoodie