Mat- & dryckestips
Höstig cheeseburgare med kantarell, lök och parmesan
Grillad caesarsallad med lök och grillad kyckling
Kryddglaserad, grillad flankstek med tomat- och majssalsa, rostad potatis och aioli
Spröda oststänger med gräslöksdipp
Kalvköttbullar i tomatsås med parmesan och citron
Grillad entrecote med rödvinskaramelliserad lök och potatisgratäng
Dubbel cheeseburgare med rostad vitlök- & tryffelmajonnäs
Kanapé med rostad rödbeta, getostkräm och lagrad balsamico
Räktoast med parmesan, selleri, och citron
Bakad torsk med blomkål, bakad purjolök och sandefjordsås med gräslök & rom
Kanapé med parmesankräm, brända druvor och lagrad balsamicovinäger
Hemgjord pizza med vitlök, kronärtskocka och ruccola
Kycklingbröst med gräddkokt dragonkål och smörstekt ostronskivling
Övebyröra - en oemotståndlig kanapé
Falukorvtournedos med rödvinsås, svamp, och bränd syltlök
Lammytterfilé med krämig risotto, rostad solrosfrö och bakad tomat
Salcicciapasta med svamp, tomat och vitlök
Lammfärsbiff med citron, klyftpotatis och rökt paprikamajonnäs
Flatbread med kantarell, citron, zucchini, västerbottenost och salladslök
Klassisk kanelbulle med pärlsocker
Laxpudding med brynt smör och edamamebönor
Rödvinsbrässerad oxkind med potatispuré, bränd syltlök och champinjon
Pulled pork fritters med chilimajonnäs
Friterad råraka med havskräfta och brynt smörsmetana
Arancini med kantarell, mozzarella och parmesanmajonnäs
Grillad Picanha med krämig kantarellrisotto och tryffelsmör
Grillad biff med chilimajonnäs, grillad sparris och friterad krossad potatis
Wallenbergare med potatispuré, lingon, ärtor och brynt smör
Asian taco med grillad tonfisk, sesammajonnäs och picklad chili
Grillad lammytterfilé med grillad lökrisotto
Grillat flatbread med bakad tomat, lagrad balsamico, parmesan och ricotta
Smørrebrød med kallrökt lax, ägg, citron och pepparrot
Het räksnitt med srirasha och koriander
Grillad vit sparris, pilgrimsmussla och ramslöksmajonnäs
Chili taco med chipotlemajonnäs
Löjromspasta med brynt smör och löjrom
Dubbel cheese med yellow mustard majonnäs och karamelliserad lök
Varmrökt laxsallad med sparris och gräslökssås
Shrimp roll i rostad brioche
Kallrökt laxtoast med äggkräm, citron och dill
Tomatpasta med Ndjuja, mascarpone och parmesan
Kalvfrikadeller i tomatsås
Moster Esters frasiga våfflor
Cannelloni med köttfärs, lök, ricotta och tomatsås
Pan con tomate med stracciatella
Krämig kycklingpasta med 3 x lök, senap och parmesan
Rödvinsbrässerat högrev med bränd syltlök, champinjoner och potatispuré
Ragu al penne med rucola och parmesan
Kryddstekt lammrostbiff med rosmarinpotatis och kryddsmör
Bakad skrei torsk med vitvinssås smaksatt med pepparrot, brynt smör och ärtor
Ugnsbakad lax med dillmajonnäs, kokt potatis och citronslungad blomkål
Lyxig råbiff med parmesan, örter och umamimajonnäs
Rostad rödbeta med blomkålskräm, fetaost och brynt smör
Lyxig löjromsservering med brynt smörsmetana och potatiskrisp
Krämig pasta pesto med lammfilé
Smörstekt toast med forellrom, citron och örter
Krispig croissant med örtig räkröra
Svamppasta med spetskål, rosmarin och stekt biff
Mustig lasagne med högrev och ostbechamel
Chevretoast med lammentrecôte, rödbetor, kanderade valnötter och örtig sallad
Sotad bifftataki taco med avokadokräm, vitkål och sesam
Råbiff med smörstekt kantarell och parmesan & tryffelmajonnäs
Pulled beef taco med jalapeno och avokadokräm
Stekt gnocchisallad med lökvinägrett, pinjenötter och parmesan
Pizzarulle med buffelmozzarella, tomat, parmaskinka och basilika
Lammfilé med gräddkokt spetskål, rostad jordärtskocka, kantarell, getost och hasselnötter
Steak frites med dragonmajonnäs och sallad med soltorkad tomat och parmesan
Tomattartar med Nduja och buffelmozzarella
Helstekt fläskfilé med hasselbackspotatis och svampsås
Kantarellpasta med lök, zucchini och vitlök
Mustig ragu på tre olika sorters kött
Charktallrik med sotad ryggbiff
Grillad rödräka med kronärtskocka och örtolja
Bakad potatis med örtsmör med örtig skagen
Fiskgryta med pannstekt röding
Biff Rydberg med svartpeppardijonnaise
Matig melon- och fetasallad med limeyoghurt, kronärtskocka och mynta
Sommarsallad med buffelmozzarella, persika, balsamvinäger och söta tomater
Räksallad med pepparrot, äpple, rödkål och grönkålscrunch
Minitoast med dijonnaise, pecorino och ibericoskinka
Marastoni Prosecco Organic Extra Dry
Ragu på högrev och fänkålssalsiccia med vitlökscrunch
Bränd Manchego med balsamico och rostade solrosfrön
Dominio Alto Cava Brut Organic
Laspina Primitivo Organic
Skogssvampravioli med brynt smör, marconamandel och rosmarin
Marastoni Ripasso Superiore
Vispad mozzarella med tomatsallad, syrad rödlök, balsamvinäger och crustini
Pizza med buffelmozzarella och kapris och basilika
Montico The Italian Zinfandel
Citronalioli och het räkdipp - två goda såser till räkor
Grillat lamm med brynt vitlökssmör, krämig gratäng och bakad tomatsallad
Grillad Club Sandwich med parmesan och dijonmajonnäs
Räkchips med asiatisk laxtartar med koreansk senap
Tryffelchips med san Danielle och parmesankräm
Langhe Rosso - Giovanni Rosso
Gratinerad pannbiff med lök och rödvinsssky och rostad potatis
Abborre med 2 gånger blomkål, örtig vitvinssås och pepparrot
Saint Clair Pioneer Block 3 Sauvignon Blanc
Ugnsbakad lax med romsås och syrlig fänkålssallad
Stekt rådjursfilé med hasselback och svampsås
Chablis med stor smakupplevelse
Bikini med prosciutto, tallegio och parmesan
Lammrostbiff med råraka, semitorkad tomat och rödvinssås
Domäne Wachau Riesling Smaragd Ried Loibenberg
Hummertoast med hummercapuccino
Dubbel cheeseburgare med krispig lök och tryffelmajonnäs
Salcicciapasta med tomat, chili och timjan
Laxtartar med senap, lök och friterad potatis
Kycklingburgare med krämig kålsallad och rökig BBQ-sås
Torsk Grenoble med rödbetor, kapris och friterad persilja
Domaene Gobelsburg Langenlois Grüner Veltliner
Oxfilépasta med kantarell och örter
Köttragu med rökt sidfläsk, mozarella och parmesan
Chokladkräm med hallongrädde och rostade hasselnötter
Louis Max Coteaux Bourguignons
Kycklingmacka med gräddkokt spetskål, hericots verts och snabb rödvinssås
Bifftataki med soja, sesam och krossade jordnötter
Biff Rydberg med lätt karamelliserad lök och dijonnaise
Grillad spetskål med parmesan, rostade hasselnötter och krasse
Lammburgare med färskost, sidfläsk och karamelliserad rödlök
Domaine de Verquière - ekologiskt
Diplomático Selección de Familia
Choklad brulée med hallon
Fänkålsrisotto med grillad havskatt
Smörstekt toast med havskräftröra
Lammrostbiff med Spansk potatissallad
Bruschetta med ljummen tomatröra och burrata
Patatas Bravas med mojo rojo
Libapizza bianco med getost, lök, sparris och sidfläsk
Pocherad vit sparris med smörsås
Stekt spätta med puré och kaprisskagen
Torsk med räkor, dillmajonnäs och krämigt ägg
Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc
Mauro Primitivo Alberello
Lammracks med tomatrisotto
Rostad blomkål med chorizomajonnäs
Lyxig korv med slaw och friterad lök
Louis Max Grande Cuvée Rouge – en box i en klass för sig
Grillad kalvschnitzel med betor, getost och syrlig dressing
Ragu Bolognese med Salsicciafärs
Biff Bearnaise i ny tappning
Frasig råraka med extra allt
Skaldjurspasta med jätteräkor
Halloumiburgare med het majonäs
Oxfilé tournedos med rödvinsås och bränd lök
Bakad sötpotatis med lönnsirap, brynt smör och vitlök
Pasta med rostad jordärtskocka, ryggbiff och svamp
Lyxig kanapé med kungskrabba
Nattjäst pizza med ost, kapris och basilika
Mustig högrevsgryta med råstekt gnocchi
En STOR nyhet – Weinmann Grüner Veltiner 1 liter
Grillad avokado med tonfisk, soja och sesam
Lammfärsbiff med löksky, potatispuré och rårörda lingon
Bikini med tryffelsalami och tapenad
Helstekt kyckling med örtsmör och grillad citron
Kantarellpasta med lammfilé
Kantarelltoast med Västerbottenost
Grand Cru Schoenenbourg Riesling – lyxig Riesling från Alsace äldsta vinhus
Baconlindade dadlar med getostcreme, balsamico och pumpafrö
Hemkärnat kryddsmör – perfekt till sommarens grillmat
Havskräfte-”roll” med picklad selleri, forellrom, citron och dill
Minismörgåstårta med kallrökt lax, citron, pepparrot, räkor och löjrom
Grillad råbiff med pecorino, grillad sallad och hasselnöt
Kycklingburgare med tzatziki och soltorkade tomater
Små lyxiga hasselbackspotatis med löjrom och smetana
Anklevertoast med tomatmarmelad, hasselnöt och krasse
Grillad Butcher Steak med krämig risotto och ramslökssmör
Carbonara - på italienarnas vis
Svärmors matjesröra – en riktig påskfavorit
Fishtaco med hemgjord tortilla, kålsallad och het Srirachamajonnäs
Klassisk (oklassisk) Toast Skagen
Hummerburgare med syrad selleri, lök och het chilimajo
Rödbetstartar med getostcrustini, citronette, äpple och hasselnöt
Pasta pomodoro med varm buffelmozzarella och basilika
Grillad Iberico-kotlett med rostad potatis, mojo-rojo och semitorkade tomater
Pannbiff med gräddsås, kantareller och vinbärsgelé
Laxsashimi med nouc cham, sesammajonnäs och vårlök
Parmesanpasta med rostade hasselnötter och smörstekt brödströssel
Chili con carne med äppelkvarg
Vintrig jordärtskockssoppa med krispigt fläsk och kavring
Havets Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och ärtor
Lövbiffpasta med svamp, västerbottenost och timjan
Torskrygg med potatispuré, rödbeta, räksallad, hasselnöt och brynt smör
Stekt fläskschnitzel med kaprissmör, pepparrot och råstekt potatis
Lyxig chipsbricka med löjrom, vispad smetana, rödlök och dill
Gubbröra på kavring med rädisa och picklad schalottenlök
Biff Rydberg med smörstekt kantarell och dijonnaise
Oxfile tournedos med rödvinssky och vitlökssmör
Köttragu med pappardelle pasta och buffelmozzarella
Toast Skagen med citronmajonnäs och pepparrot
Raggmunk med stekt sidfläsk och rårörda lingon
Viltskavsgryta med potatispuré, rårörda lingon och kantareller
Spicy Tuna Melt med avokado, spenat och tallegio
Lammfilé med parmesanstuvad savojkål, svamp och hasselnöt
Chévre Chaud med rostad rödbeta, ruccola, honung och rostade pinjenötter