Bli medlem

Smart Senior erbjuder flest och bäst rabatter till dig som är 55 år. Alla som är 55 år eller äldre är välkomna som medlemmar i Smart Senior.

✓ Unika rabatter ✓ Medlemskort i mobil & dator ✓ Personlig medlemsservice ✓ Medlemsresor

OBS! Det är förvalt att du får ett personligt medlemskort hemskickat, vill du inte ha det kryssar du ur den rutan och sparar då 25 kr.

Välkommen som medlem!

Redan medlem? Logga in här!

1. Välj kort
2. Personuppgifter

Välj ditt medlemskap

Välj kort

Mervärde & Premier

Just nu till alla nya medlemmar

  • 60 dagars obegränsad kostnadsfri tillgång till ljudböcker & e-böcker från Nextory (värde 498 kr). Rabattkoden och länken kommer i ditt välkomstmail
  • Smart Senior nyckelbricka, 9 av 10 borttappade nycklar kommer tillbaka (värde 129 kr).

Tillval:

Registrera dig

* Obligatorisk
(Läs villkor)

Hämta uppgifter

Avtalsvillkor

Dina personuppgifter

Smart Senior lagrar dina personuppgifter enligt PUL (Person Uppgifts Lagen).

När du uppger dina personuppgifter hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Smart Senior AB äger ett register över medlemmar. Registret innehåller namn, personnummer, adress/telefonnummer, leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter om dina produkter.

Uppgifterna insamlas från dig genom dina inköp eller från annan källa, t.ex. från offentligt tillgängliga register och databaser. Uppgifterna används av Smart Senior för fakturering, leverans av produkter m.m. och som underlag för statistik och marknadsföring. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med dig. Marknadsföring kan ske via post, telefon, e-mail eller på annat sätt (SMS används endast i befintlig relation eller efter samtycke). Som medlem i Smart Senior kan du få ta emot erbjudanden avseende alkohol. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt nyhetsbrev genom att klicka på länken som finns längst ner i mailet. Dina personuppgifter kan lämnas ut till samarbetspartners.


Personuppgifter sparas under den tid du har ett pågående medlemskap och för en tid därefter då du kan utnyttja fördelarna med att vara kund hos Smart Senior.

Om du vill avsluta medlemsrelationen helt efter en aktiv medlemsperiod är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan radera dina uppgifter. Du har rätt att skriftligen utan kostnad begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter om dig. Du kan också spärra uppgifterna mot marknadsföring.

För att bli medlem hos Smart Senior ska du ha fyllt 55 år, vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer.

Villkor vid betalning med faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Smart Senior överlåtna till Svea Ekonomi AB.

Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Hantering av personuppgifter (PuL)

1. Genom att registrera dig godkänner du att Smart Senior lagrar dina personuppgifter enligt Person Uppgifts Lagen (PuL).

2. Du kan när som helst höra av dig till Smart Senior och meddela att du inte längre önskar finnas kvar som medlem. Smart Senior kommer omgående (dock senast inom 72 timmar) att radera samtliga dina sparade uppgifter.

Rabattkod, medlemstidning & medlemskort

Personligt präglat medlemskort
Det är förvalt att du får ett personligt medlemskort hemskickat (25 kr). Vill du inte ha ett personligt medlemskort hemskickat väljer du bort det under mervärde & premier

Har du rabattkod?
Välj i så fall längden på det Smart Seniorkort din rabattkod gäller för och skriv in rabattkoden i kassan, priset justeras när du klickat på "Lägg till rabattkod". Du behöver alltså inte oroa dig för att priset är högre på denna sida.

Aktivering medlemskort
Har du redan ett kort du vill aktivera (gäller medlemmar i SKPF och Skattebetalarnas förening) klicka här.

Extra Smart - vår medlemstidning
Önskar du medlemstidningen Extra Smart hem i brevlådan väljer du det under "Tillval". Tidningen innehåller intressanta artiklar och ett urval av alla rabatter du har tillgång till. Utkommer februari, maj, augusti och november.

Tillhör du något förbund eller förening?
I så fall kan Smart Senior ingå i din medlemsavgift till förbundet/föreningen. Och i vissa fall sitter Smart Seniorkortet på baksidan av ditt medlemskort i en förening eller ett förbund du tillhör. Läs mer under förbund och föreningar.

Fler än 300 rabatter
De flesta rabatterna är unika och går endast att få tillgång till som medlem i Smart Senior. T ex får du 25% rabatt hos Synoptik, vilket ger tusenlappar i besparing. Som Smart Senior får du dessutom 20% rabatt på abonnemang hos Tele2, bli medlem nu och börja spara pengar

Alla seniorer och pensionärer som är 55 år eller äldre är välkomna som medlemmar i Smart Senior.

Våra partners

Silverpartners

Webbpartners

Visa fler partners >