• If Skadeförsäkring
    If Skadeförsäkring

    Allt du behöver veta om elbil

    If:s motorexpert svarar på frågor som: Lönar det sig att byta till elbil? Hur funkar miljöbonusen?
    Läs mer

Synoptik

Som Smart Senior får du alltid 25% rabatt på kompletta progressiva glasögon samt 25% rabatt på Synoptiks smarta Glasögon All-Inclusive-tjänst. Ibland har Synoptik även andra erbjudanden och kampanjer för dig som är Smart Senior.

För närmare 85 år sedan öppnade Synoptik sin första butik. Idag har vi över 130 butiker i Sverige och en omsättning nära en miljard kronor. Det gör oss till en av landets ledande aktörer inom optik. Vårt mål är att bli Sveriges Folkoptiker genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med. Synoptik ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom det område som ligger oss varmast om hjärtat - ögonhälsa. Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med drygt 6000 butiker i fler än 40 länder.

På Synoptik sätter vi service först. Vi vill ge en trygg och positiv upplevelse för alla våra kunder. Det ska både vara enkelt och roligt att köpa glasögon hos oss. Därför har vi utbildade glasögonstylister i alla våra butiker som gärna hjälper dig att hitta bågar som passar just dig allra bäst. Men din syn och synhälsan kommer givtevis i första rum och alla våra optiker är självklart, av Socialstyrelsen, legitimerade optiker/linsoptiker.

Läs mer

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >