| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
TORSDAG 25 APRIL 2024
Dagens namn: Markus
Grattis alla 20 medlemmar
som heter Markus

Synoptik

Som Smart Senior får du alltid 25% rabatt på kompletta progressiva glasögon samt 25% rabatt på Synoptiks smarta Glasögon All-Inclusive-tjänst. Ibland har Synoptik även andra erbjudanden och kampanjer för dig som är Smart Senior.

För närmare 85 år sedan öppnade Synoptik sin första butik. Idag har vi över 130 butiker i Sverige och en omsättning nära en miljard kronor. Det gör oss till en av landets ledande aktörer inom optik. Vårt mål är att bli Sveriges Folkoptiker genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med. Synoptik ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom det område som ligger oss varmast om hjärtat - ögonhälsa. Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med drygt 6000 butiker i fler än 40 länder.

På Synoptik sätter vi service först. Vi vill ge en trygg och positiv upplevelse för alla våra kunder. Det ska både vara enkelt och roligt att köpa glasögon hos oss. Därför har vi utbildade glasögonstylister i alla våra butiker som gärna hjälper dig att hitta bågar som passar just dig allra bäst. Men din syn och synhälsan kommer givtevis i första rum och alla våra optiker är självklart, av Socialstyrelsen, legitimerade optiker/linsoptiker.

Läs mer
Synoptik
30% rabatt på solglasögon!

Just nu får du 30% rabatt på solglasögon hos Synoptik. Gäller både med och utan styrka! Välj din favoritstil bland mängder av kända varumärken.

Synoptik
Ålderssynthet - vad är det egentligen?

Svårt att läsa tidningen på nära håll? Det kan vara ett tecken på att du har ålderssynthet (presbyopi). Läs mer om ålderssynthet, vad det innebär och lösningar.

Synoptik
Astigmatism - orsaker, symptom och lösningar

Astigmatism är ett vanligt brytningsfel. Här kan du läsa mer om orsaker, symptom och lösningar.

Synoptik
25% rabatt + läsglasögon på köpet!

Har du trötta och ansträngda ögon? Du kan ha astenopi som är när ögat blir överansträngt och irriterat. Det kan bero fel styrka på linser eller glasögon. Synoptik hjälper dig - boka tid för en synundersökning.

Synoptik
25% rabatt på smart glasögonabonnemang

Nyhet! Glasögon All-Inclusive är ett smartare och bekvämare sätt att ha glasögon. Som Smart Senior får du 25% rabatt på samtliga par du väljer i abonnemanget.