| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon

Kneippbyn Familjeresort Gotland

Längtar du efter härliga sommardagar med havet runt knuten? Kneippbyn Resort ligger endast ett gotländskt stenkast från Visby och bjuder in till massor av roliga aktiviteter att upptäcka tillsammans. Kneippbyn är skapat med hjärtat för dig och dina nära. Visste du att våra första sommargäster besökte oss redan 1907. På Kneippbyn hittar du unika boenden i flera prisklasser. Vad sägs om att spendera natten i en trädkoja eller är kanske en fiskestuga i bästa läge något för er. Oavsett om du önskar boende i en av våra nyrenoverade hotellsviter eller vill uppleva gamla minnen i ett campingtält finns alla möjligheter hos oss. Som boendegäst har du alltid bästa pris på besök i våra nöjesparker och under högsäsong ingår morgon- och kvällsbad samt ledarledda sportaktiviteter. Nedan hittar du smarta erbjudanden för fina sommarminnen.
Kneippbyn Familjeresort Gotland
15% på allt boende hos Kneippbyn Resort

Utöver 15% rabatt på boendet går sällskapet 2 dagar till priset av 1 i äventyrsparkerna under högsäsong.

Kneippbyn Familjeresort Gotland
10% rabatt på Sommar- & Vattenland på Kneippbyn Resort

Sommar- och Vattenland har vi skapat för att flera generationer ska kunna uppleva något riktigt roligt tillsammans. Att mötas genom leken brukar vara en riktig höjdare och hos oss finns alla förutsättningar. Som Smart Senior får du 10% rabatt på Sommar- & Vattenland.

Kneippbyn Familjeresort Gotland
Fri entré för- och eftersäsong till äventyrsparkerna

Har du möjlighet att besöka oss under yttersäsong ingår entrébiljetter till äventyrsparkerna under hela vistelsen när du bor på anläggningen. Aktiviteterna är många och det är stor risk att barnen inte får nog av allt skojigt. Under för- och eftersäsong väntar härliga dagar till bästa pris.