Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in

Dramaten

Kungliga Dramatiska Teatern, Sveriges nationalscen, förvaltar teaterhistorien och arbetar samtidigt för fortsatt utveckling. Därför kan vi erbjuda klassiska verk och nyskriven teater. För alla åldersgrupper. Det vackra marmorpalatset vid Nybroplan öppnades 1908 och här kan ni uppleva teaterns magiska värld, i olika former!

Läs mer och boka biljetter på www.dramaten.se

Läs mer
Dramaten
20% rabatt på föreställningen Ett dockhem

Som Smart Senior får du 20% rabatt på föreställningen Ett dockhem på Dramaten i Stockholm. Gäller med rabattkod och på föreställningarna från och med 21 oktober 2022.

Dramaten
20% rabatt på Tid för glädje

Som Smart Senior får du 20% rabatt på föreställningen "Tid för glädje" på Dramaten.

Dramaten
20% rabatt på föreställningen Linje Lusta på Dramaten

Nypremiär 8 januari 2023. Linje Lusta hade premiär 2019 och har sedan dess spelat för utsålda salonger. Uppsättningen har belönats med Expressens teaterpris En bit av Georgs hatt. Dessutom fick Livia Millhagen, för rollen som Blanche, både SvD:s Thaliapris och Sveriges Teaterkritikers Förenings pris, och blev även nominerad till DN:s kulturpris. Som Smart Senior får du 20% rabatt på samtliga föreställningar av Linje Lusta.

Dramaten
20% rabatt på föreställningen Fröken Julie på Dramaten

Nypremiär 13 januari 2023. Ibland är livslögnerna det enda som skyddar oss från det totala sammanbrottet. Som Smart Senior får du 20% rabatt på samtliga föreställningar av Fröken Julie.