| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
TORSDAG 25 APRIL 2024
Dagens namn: Markus
Grattis alla 20 medlemmar
som heter Markus

Lexly

Vi på Lexly tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Vi erbjuder hjälp med alla typer av juridiska frågor, stora som små. Hos oss får du juridisk rådgivning och skriver avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte. Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig. Med över 300 000 nöjda kunder driver Lexly förändringen av juristbranschen. Lexly som grundades 2004 samarbetar med och integrerar sina tjänster hos försäkringsbolag, revisionsbyråer och samtliga större banker i Sverige. Med huvudkontor i Stockholm finns Lexly även i Helsingfors, Finland och Sao Paolo, Brasilien.

Läs mer om Lexly på www.lexly.se (för att ta del av erbjudandet som medlem i Smart Senior - logga in så visas webbadressen till medlemssidan).

Du som medlem i Smart Senior erbjuds följande förmåner hos oss:

  • Framtidsfullmakt kostnadsfritt online. Genom vårt webbverktyg får du guidning genom hela processen. En framtidsfullmakt skapas och skräddarsys utifrån dina förhållanden och din vilja. Du kan dessutom kostnadsfritt rådgöra med våra jurister om du känner dig osäker eller har frågor.
  • 10% rabatt på samtliga avtal som vi tillhandahåller online eller med hjälp av en jurist via telefon- eller videomöte. Exempelvis testamente, gåvobrev, skuldebrev och samboavtal.
Läs mer
Lexly
10% rabatt på samtliga juridiska avtal

När du skriver ditt avtal online hos Lexly svarar du på ett antal frågor. Samma frågor som juristen skulle ställa till dig vid ett möte. Utifrån dina svar skapas sedan ett juridiskt korrekt avtal som är skräddarsytt efter just din situation och dina förutsättningar.

Lexly
30% rabatt på framtidsfullmakt hos Lexly

Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska ha rätt att fatta beslut åt dig senare i livet, om du inte längre själv har möjlighet. Framtidsfullmakten fungerar som ett personligt alternativ till god man och låter dig själv välja en person som du litar på. Som medlem i Smart Senior erbjuds du 30% rabatt när du skriver din framtidsfullmakt hos Lexly.

Lexly
Vad är en framtidsfullmakt?

Med en framtidsfullmakt har du chans att bestämma vem som ska ha rätt att fatta beslut åt dig senare i livet, om du inte längre själv har möjlighet. Här listar vi tre skäl till varför det är viktigt att skriva framtidsfullmakt.

Lexly
Viktigt att veta om arv gällande särkullbarn

Dagens familjekonstellationer ser ofta väldigt olika ut med exempelvis bonusbarn och bonusföräldrar. Detta komplicerar de annars ganska tydliga arvsreglerna som säger att gifta ärver varandra och att barn ärver sina föräldrar först när båda föräldrarna gått bort. Här reder vi ut vad som är viktigt att ha koll på gällande särkullbarn, testamente och arv.

Lexly
Vad är ett gåvobrev?

Vad är ett gåvobrev och när behövs det? Vad är bra att veta när du ska ge en gåva till ditt barn, eller vid gåvor makar emellan? Här informerar vår jurist Molly Malm om vad som är bra att veta när du ska ge bort något värdefullt.

Lexly
Vem vill du ska ärva dig?

Vem ärver dig? Vem vill du ska ärva dig? Dagens familjekonstellationer ser ofta väldigt olika ut med exempelvis bonusbarn och bonusföräldrar, vilket gör det svårt att ha koll på vem som faktiskt ärver dig. Här reder vi ut hur arvsreglerna fungerar och hur du själv kan påverka vem som ska få ditt arv.