| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon

Bli partner

– och nå fler än 150 000 Smarta Seniorer

Smart Senior är länken mellan företag och organisationer och Sveriges köpstarkaste och mest växande målgrupp – seniorerna. I dag har Sverige över tre miljoner personer som är 55 år eller äldre

Som Smart Seniors partner kan ditt företag nå denna köpstarka och lojala målgrupp på ett enkelt och smidigt sätt med dina förmånliga erbjudanden och rabatter. Smart Senior är Sveriges största medlemsföretag för personer över 55 år. 

Idag har Smart Senior fler än 150 000 smarta medlemmar - och de blir fler och fler för varje dag som går.

Smart Senior har även exklusiva avtal med de flesta svenska pensionärsförbunden, vars medlemmar utan kostnad får ett personligt Smart Seniorkort. Seniorer som inte är knutna till en pensionärsorganisation blir lätt medlemmar via vår hemsida. 

"Inom fem år finns det över tre miljoner seniorer i Sverige. Hur når ditt företag den målgruppen idag?"

Totalt i Sverige ökar antalet seniorer också markant, Alla dessa seniorer är friskare än någonsin förroch har mängder med nya, spännande intressen och värderingar. Undersökningar visar att 40-talisterna tillhör den grupp som använder internet mest frekvent och är snabbast växande användare av till exempel Facebook. De har dessutom en god ekonomi och gott om tid, något som gör dem till en väldigt intressant konsumentmålgrupp.

Smart Senior är bryggan mellan ditt företag och seniora slutkunder
Smart Seniors affärsidé är att vara en kostnadseffektiv och träffsäker partner inom segmentet Sveriges seniorer. Via riktade erbjudanden kan ditt företag knyta direkta affärer till era erbjudanden. Enkelt att utföra och enkelt att mäta.

Vi på Smart Senior ser det som vårt uppdrag att arbeta för att erbjuda seniorer ett liv med mer guldkant i tillvaron. I vår vision är Smart Senior det självklara valet för företag som vill öka sin försäljning till de seniora målgrupperna. 

Smart Seniorkonceptet är unikt med Sveriges första förmånskort för seniorer. Vi är också först ut med att erbjuda exponering mot seniorsegmentet till en låg kostnad

Vi säkerställer kvalitén på databasen genom att en gång varje kvartal uppdatera databasen mot folkbokföringen. Genom det säkerställer vi att du som partner får kvalitet på ditt samarbete med Smart Senior. Du riskerar inte att behöva betala för personer som inte existerar.

Samarbetet med pensionärsförbunden är en stark trovärdighetsmarkör för Smart Senior som marknadsföringskanal mot den tydliga och åtråvärda målgruppen seniorer. Detta ger även en kvalitetsstämpel för våra partners och deras erbjudanden.  

SeniorBarometern – undersökningar som ger företag bättre målgruppsinsikt
Smart Senior stå bakom SeniorBarometern som är en återkommande, internetbaserad, oberoende och opolitisk undersökning som speglar seniorernas, 55 plussarnas, åsikter inom olika områden. Läs mer om SeniorBarometern här.

Vill du nå ut med dina erbjudanden till Sveriges köpstarkaste målgrupp?
Kontakta Mathias +46 70 052 52 46sales@smartsenior.se

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Ha en fin dag! /Smart Senior

Ok