| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 24 JUNI 2024
Dagens namn: Johannes Döparens

Kom igång med Smart Senior

– tips för dig som är ny medlem
För att komma igång med ditt medlemskap i Smart Senior och för att nyttja alla de rabatter du nu har tillgång till rekommenderar vi dig att kika på detta.

INTE MEDLEM? Bli det här >>

Ladda ner Smart Seniorappen 
Surfa in på www.smartsenior.se/appen i din mobil och ladda ner den idag! Den finns för både iPhone och Android och är självklart gratis att ladda ner. 

I appen hittar du alla aktuella erbjudanden, ditt personliga Smart Senior-kort och annat intressant. Du loggar in i appen med samma inloggningsuppgifter som du har till www.smartsenior.se

Logga in för att ta del av rabatterna
För att kunna ta del av ett erbjudande måste du vara inloggad med ditt användarnamn och lösenord. Då ser du rabattkod eller länk för att nyttja erbjudandet. Ditt användarnamn hittar du i ditt välkomstmail, lösenordet är det som du valde när du registrerade dig.
Om du inte redan är inloggad klicka här för att logga in >>

undefined

Ditt Smart Seniorkort
Du hittar ditt Smart Seniorkort digitalt under Min sida när du är inloggad. Det fungerar utmärkt på surfplattor och i smartphones. Om du har beställt ett fysiskt plastkort kommer det med posten 10-14 dagar efter din beställning.

Klicka här för att komma till Min sida >>

undefined
Våra nyhetsbrev
För att du ska hålla dig uppdaterad om alla rabatter du har tillgång till rekommenderar vi att du prenumererar på våra nyhetsbrev. Om du inte registrerat en mailadress kan du lägga till det i efterhand på Min sida.

undefined

Medlemsservice
Om du har några frågor eller vill ha hjälp med beställning av några produkter eller tjänster kan du alltid kontakta vår personliga medlemsservice. Du hittar öppettiderna här. Om du vill nå oss på telefon, och har möjlighet, rekommenderar vi dig att ringa torsdag eller fredag då vi vanligtvis har kortare väntetid.

Klicka här för medlemsservice >>

Sociala medier
Smart Senior finns även på Facebook och Instagram. Följ oss gärna där också – tävla och diskutera med andra Smart Seniorer!

undefinedundefined

VARMT VÄLKOMMEN TILL SMART SENIOR!

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Ha en fin dag! /Smart Senior

Ok