| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon

Go2algarve

Go2algarve är en lokal resebyrå som ägs av Robert & Desirée Allard som tillsammans har besökt Portugal och Algarvekusten i snart 25 år. Vi bor där större delar av året och är på plats när ni kommer ner, vilket ger en trygghet. Go2algarve erbjuder allt från skräddarsydd resa för två till att organisera övervintringsresor för er som kan stanna borta lite längre, vandringsresor, hotellpaket, cykelpaket eller vad som önskas. Vi har lagstadgade garantier i Portugal och tillämpar SRF's villkor för paketresor. 
Go2algarve
Vandring i Algarve på egen hand

Från öst till väst korsar vi fantastiska landskap, en vandring på egen hand, i några av Algarves mest spektakulära kustscenarier. Man upplever att det fortfarande finns platser med fler flamingos än turister, och där århundradens gamla traditioner är en del av det dagliga livet. Tavira, Portimão, och Lagos är centrumen för vår fantastiska vandrings- och sightseeingtur.

Go2algarve
Långtidsvistelse på Algarvekusten

Att lämna hemlandet för några månader är ett stort steg, vi erbjuder därför svensk reseledning med lokalkännedom som bistår med praktiska bestyr. Som Smart Senior får du 400 kronor i Smart Seniorrabatt när du bokar långtidsvistelse med Go2Algarve.

Go2algarve
Är november månad också din favorit?

Go2Algarve har tagit fram flera boendealternativ i Albufeira & Olhos de Água. Avresa från Stockholm 06 november, 28 dagar inkl flyg och boende från SEK 14 575 per person, där två personer delar lägenhet.