| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
TORSDAG 25 APRIL 2024
Dagens namn: Markus
Grattis alla 20 medlemmar
som heter Markus

Subaru

Vi på Subaru bygger bilar för dig som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller, och den ska självklart vara rolig att köra. Ditt val handlar om vilken modell du känner dig mest hemma i. Och framför allt vad du vill att den ska fylla för roll i din vardag. Se våra tre modeller nedan!

 

Outback Forester Subaru XV
Outback är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet. Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter. Outback var först i världen i sitt slag och är fortfarande nummer ett. För dig som behöver en oöm slitvarg som tar dig hela vägen fram. Forester älskar skogsvägar och lera men är lika kompetent på långresan och i stan. Forester har fått högsta betyg någonsin för barnsäkerhet, enligt Euro NCAP. Det trygga valet för dig som vill ha maximal Subaru-känsla i ett kompakt format. Alltid redo för äventyr, oavsett om det bara är över helgen. Alltid med säkerhet och framkomlighet i världsklass.


Vid köp av en ny Subaru får medlemmar i Smart Senior 5% rabatt på utvalda modeller. Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller avtal.

 

En Subaru är alltid en Subaru
Det bästa vi har att erbjuda är standard i alla våra bilar. Vi kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det har byggt en unik relation mellan oss och våra kunder. En relation som vi är mycket stolta över. Läs mer >>

Läs mer
Subaru
5% rabatt på utvalda Subarumodeller!

Allt det som gör resan säker för din familj och dig är alltid standard. Som Smart Senior får du 5% rabatt på utvalda modeller när du köper ny Subaru hos någon av våra återförsäljare.

Subaru
Störst i världen på fyrhjulsdrift

Sedan 1972 har fyrhjulsdrift varit ett signum för Subaru och i stort sett alla deras bilar driver på alla fyra. Subaru tillverkar och säljer över en miljon fyrhjulsdrivna bilar varje år. Det är 50 procent fler än Audi och dubbelt så många som Land Rover, vilket gör dem störst i världen.

Subaru
Så ska du agera vid en viltolycka

Eftersöksjägare med uppdraget att spåra trafikskadat vilt.

Subaru
Att köra en fyrhjulsdriven bil på oplogade småvägar

Hur kör man en fyrhjulsdriven bil på oplogade småvägar?

Subaru
Så undviker du en viltolycka

Totalt sker nästan 60 000 (58 579 under 2016) rapporterade viltolyckor varje år i Sverige. Det innebär att det i genomsnitt sker en viltolycka var femtonde minut någonstans på våra svenska vägar. Genom att sänka hastigheten, öka uppmärksamheten och vara ute i god tid kan du minska risken att drabbas av en viltolycka.

Subaru
Högsta säkerhetsbetyget någonsin

Inte enbart bäst i klassen, utan i flera avseenden den hittills säkraste av alla bilar. Det blev facit när helt nya Subaru Outback krocktestades 2021 av Euro NCAP.