• Subaru
  Subaru

  NY PARTNER!

  Nu får du 5% rabatt när du köper ny Subaru! Spana in nya Outback – mer säkerhet, mer funktion!
  Läs mer
 • Bilprovningen
  Bilprovningen

  100 kr rabatt vid besiktning av din bil

  Välkommen att boka en tid hos Bilprovningen!
  Läs mer

Subaru

Vi på Subaru bygger bilar för dig som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller, och den ska självklart vara rolig att köra. Ditt val handlar om vilken modell du känner dig mest hemma i. Och framför allt vad du vill att den ska fylla för roll i din vardag. Se våra tre modeller nedan!

 

Outback Forester Subaru XV
Outback är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet. Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter. Outback var först i världen i sitt slag och är fortfarande nummer ett. För dig som behöver en oöm slitvarg som tar dig hela vägen fram. Forester älskar skogsvägar och lera men är lika kompetent på långresan och i stan. Forester har fått högsta betyg någonsin för barnsäkerhet, enligt Euro NCAP. Det trygga valet för dig som vill ha maximal Subaru-känsla i ett kompakt format. Alltid redo för äventyr, oavsett om det bara är över helgen. Alltid med säkerhet och framkomlighet i världsklass.


Vid köp av en ny Subaru får medlemmar i Smart Senior 5% rabatt på bilen.

 

En Subaru är alltid en Subaru
Det bästa vi har att erbjuda är standard i alla våra bilar. Vi kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och funktion. Det har byggt en unik relation mellan oss och våra kunder. En relation som vi är mycket stolta över. Vi har högsta lojalitet på marknaden och 15 år i rad har vi varit topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda bilägare. Läs mer >>

Läs mer

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >