379 rabatter för Smarta Seniorer

Bli medlem

Alla som fyllt 55 år kan bli medlem i Smart Senior. Som medlem får du tillgång till över 300 rabatter från ett hundratal företag. Du får rabatt på till exempel resor, glasögon, upplevelser, kläder, böcker och bilar. Nya partners och rabatter tillkommer hela tiden. Det räcker ofta med att nyttja något av våra erbjudanden för att ha sparat in medlemsavgiften.

• Har du fått en rabattkod? Grattis – läs informationen i högra spalten innan du går vidare.

• Ska du aktivera ditt Smart Seniorkort? Klicka här! (gäller medlemmar i Skattebetalarnas Förening och SKPF)

Redan medlem? Klicka här för att logga in!

OBS! Just nu är vi mitt uppe i ett byte av kortleverantör vilket kan medföra att leveranstiden av ditt medlemskort kan dröja lite längre än vanligt. Du bör ha fått ditt kort på posten inom 3-4 veckor.

1. Välj kort
2. Personuppgifter

Välj kort

Välj kort

Medlemspremier

Registrera dig

* Obligatorisk
(Läs villkor)

Hämta uppgifter

Avtalsvillkor

Dina personuppgifter

Smart Senior lagrar dina personuppgifter enligt PUL (Person Uppgifts Lagen).

När du uppger dina personuppgifter hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Smart Senior AB äger ett register över medlemmar. Registret innehåller namn, personnummer, adress/telefonnummer, leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter om dina produkter.

Uppgifterna insamlas från dig genom dina inköp eller från annan källa, t.ex. från offentligt tillgängliga register och databaser. Uppgifterna används av Smart Senior för fakturering, leverans av produkter m.m. och som underlag för statistik och marknadsföring. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med dig. Marknadsföring kan ske via post, telefon, e-mail eller på annat sätt (SMS används endast i befintlig relation eller efter samtycke). Som medlem i Smart Senior kan du få ta emot erbjudanden avseende alkohol. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt nyhetsbrev genom att klicka på länken som finns längst ner i mailet. Dina personuppgifter kan lämnas ut till samarbetspartners.


Personuppgifter sparas under den tid du har ett pågående medlemskap och för en tid därefter då du kan utnyttja fördelarna med att vara kund hos Smart Senior.

Om du vill avsluta medlemsrelationen helt efter en aktiv medlemsperiod är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan radera dina uppgifter. Du har rätt att skriftligen utan kostnad begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter om dig. Du kan också spärra uppgifterna mot marknadsföring.

För att bli medlem hos Smart Senior ska du ha fyllt 55 år, vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer.

Villkor vid betalning med faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Smart Senior överlåtna till Svea Ekonomi AB.

Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Hantering av personuppgifter (PuL)

1. Genom att registrera dig godkänner du att Smart Senior lagrar dina personuppgifter enligt Person Uppgifts Lagen (PuL).

2. Du kan när som helst höra av dig till Smart Senior och meddela att du inte längre önskar finnas kvar som medlem. Smart Senior kommer omgående (dock senast inom 72 timmar) att radera samtliga dina sparade uppgifter.

Har du en rabattkod?

Välj i så fall längden på det Smart Seniorkort din rabattkod gäller för och skriv in rabattkoden i kassan, priset justeras när du klickat på "Lägg till rabattkod". Du behöver alltså inte oroa dig för att priset är högre på denna sida.

Extra Smart - vår medlemstidning
Önskar du medlemstidningen Extra Smart hem i brevlådan väljer du det under "Välj kort". Tidningen innehåller intressanta artiklar och ett urval av alla rabatter du har tillgång till. Utkommer februari, maj, augusti och november.

Tillhör du något förbund eller förening?
I så fall kan Smart Senior ingå i din medlemsavgift till förbundet/föreningen. Och i vissa fall sitter Smart Seniorkortet på baksidan av ditt medlemskort i en förening eller ett förbund du tillhör. Läs mer under Om oss/För medlemmar.Våra partners

Silverpartners

Webbpartners

Visa fler partners >