Medlemsresor | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 23 FEBRUARI 2024
Dagens namn: Torsten, Torun
Grattis alla 315 medlemmar
som heter Torsten, Torun

Medlemsresor

Inspiration event & resor
Härlig vandringsresa på Sardinien - upp till 1 000 kr rabatt!

En resa med härliga havs- och bergsvandringar och lokal mat & dryck med Monica & Giovanni. Sardinien – en av Italiens mest natursköna regioner – ett eget land med stolta sarder, karga berg och gyllene kuster. Detta är en resa för er som tycker om eller är nyfikna på Italien, maten, människorna och kulturen. Som Smart Senior PLUS får du 1 000 kronor rabatt.

Far & Flyg
Årets må-bra-resa no 1 med Sofia Åhman & Blossom!

Medlemsresan Far & Flyg 2024 går till vackra Montenegro! Den 12-19 oktober åker vi till solen för en vecka med träning, dans, underhållning, sol & bad, glädje och givetvis god mat och dryck. Sofia Åhman & Blossom hänger med även i år! Ladda för en fullspäckad vecka - boka i tid. Förra året blev fullbokad på mindre än två veckor. Boka senast 31 mars och du får upp till 2 000 kronor i boka-tidigt-rabatt!

00dag 00tim 00min
Inspiration event & resor
Strövtåg i Ligurien - mat- & vandringsresa med Alexandra Zazzi!

Succéresan är tillbaka - medlemsresa till Ligurien - Italiens Riviera - den 20-27 april 2024. Som Smart Senior BAS-medlem får du 500 kronor Smart Seniorrabatt - uppgradera till PLUS-medlem för högre rabatt!

Inspiration event & resor
PLUS! Strövtåg i Ligurien - mat- & vandringsresa med Alexandra Zazzi!

Succéresan är tillbaka - medlemsresa till Ligurien - Italiens Riviera - den 20-27 april 2024. Som Smart Senior PLUS-medlem får du 1 000 kronor rabatt!

Far & Flyg
Far & Flyg - så här tycker tidigare resenärer

Tidigare Far & Flyg vi har arrangerat har fått höga betyg av resenärerna. Drygt 9 av 10 stjärnor! Det är vi givetvis stolta och glada över! Men det är såklart mycket tack vare att alla deltagare verkligen bjuder på sig själva, har ett öppet sinne som skapar den fantastiska stämningen.