| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 22 JULI 2024
Dagens namn: Magdalena, Madeleine
Grattis alla 262 medlemmar
som heter Magdalena, Madeleine

Viksjö Tandhälsa

Viksjö Tandhälsa är en privat tandläkarklinik med ambitionen att erbjuda allt inom modern kvalitativ vuxentandvård. Vårt fokus är att skapa förutsättningar för starka tänder – hela livet. Munnen är en del av kroppen, det är så vi ser det. Munnen är lika viktig att hålla frisk som hela du. Din munhälsa är en del av ditt välbefinnande. Detta är av ännu större vikt för våra patienter som har en mogen ålder på 55+. Därför erbjuder vi nya patienter och medlemmar i Smart Senior en gratis undersökning utförd av tandläkare.

Vår policy är att patienten alltid ska vara i fokus med gott om tid för att uppnå en god munhygien och tandstatus i första rummet. Detta är av ännu större vikt för våra patienter som har en mogen ålder på 55+. Vi lägger vikt vid att ta oss tiden att informera patienten som är i behov av en mer omfattande behandlingsplan då sjukdomsbild och medicinering kan vara anledning till att patienten inom Landstingets regelverk även har rätt till subventionerad eller gratis tandvård. Detta missas ofta på många andra kliniker på grund av tidsbristen och svagt intresse från behandlaren.


Viksjö Tandhälsa började sin resa någon gång kring 1980 talet men efter tidigare tandläkarpensionering så finns vi sedan 2014 nu i dem nya lokalerna som nu har renoverats och moderniserats och ett team av kunniga engagerade tandläkare, tandhygienist, tandsköterskor och administratörer som erbjuder en bred kompetens inom allt som allmän tandvården kräver. Kliniken erbjuder förutom allmäntandvård även specialiserad inriktning på samtliga dentala områden så patienter inte behöver remitteras till andra kliniker. Därmed kan vi erbjuda behandlingar så som kirurgi, implantat, parodontala sjukdomar, estetisk tandvård, tandreglering och protetik. Våra tandläkare har en lång erfarenhet inom äldre tandvård, vuxentandvård och barntandvård.

Läs mer
Viksjö Tandhälsa
Gratis undersökning hos Viksjö Tandhälsa!

Gratis undersökning hos Viksjö Tandhälsa för dig som nyregistrerad patient. ATB dras om så finns. Visa ditt Smart Seniorkort för att ta del av erbjudandet.