Bank | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 24 JUNI 2024
Dagens namn: Johannes Döparens

Bank

Coop MedMera Bank
Spara enkelt med bjussig sparränta!

Hos oss på MedMera Bank sparar du dina pengar med 3,60% sparränta med insättningsgaranti, rörlig ränta och utan bindningstid. Du kan sätta in och ta ut pengar som det passar dig.

Landshypotek
Låna till gård – få en bank på köpet

Landshypotek är banken som ägs av kunderna själva. Vi har lånat ut till boende och företagande på landsbygden i snart 200 år. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi vet vad lantbruk och gårdsboende handlar om.

Landshypotek
Flytta bolånet till Landshypotek – se direkt vilken ränta du kan få

Landshypotek Bank har det senaste åren haft några av marknadens lägsta snitträntor för bolån och har nöjda villakunder över hela landet. Vi är dessutom en bank med hjärta och bryr oss både om det svenska lantbruket – och dig och ditt boende.

Landshypotek
3,55% ränta - spara tryggt hos Landshypotek Bank

Till en buffert för oförutsedda utgifter, en ny bil eller renovering? Eller kanske unna dig något du länge drömt om nu när barnen är utflugna? Anledningarna till att börja spara kan vara många. Vilken är din?

60plusbanken
En bättre vardagsekonomi med 60plusbanken

60plusbanken är en bank för dig över 60 år och som äger din bostad. Vi erbjuder dig som senior ett tryggt och modernt pensionärslån, kallat 60pluslånet, som ger dig möjlighet att dryga ut pensionen och förbättra din ekonomi. Lånet frigör kapital som annars vore låst i din bostad. Du väljer själv hur du vill använda pengarna: som en buffert, ett komplement till pensionen, till en välbehövlig renovering eller kanske en härlig resa.