Bank | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
LÖRDAG 24 FEBRUARI 2024
Dagens namn: Mattias, Mats
Grattis alla 1174 medlemmar
som heter Mattias, Mats

Bank

Landshypotek
Låna till gård – få en bank på köpet

Landshypotek är banken som ägs av kunderna själva. Vi har lånat ut till boende och företagande på landsbygden i snart 200 år. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi vet vad lantbruk och gårdsboende handlar om.

Landshypotek
Flytta bolånet till Landshypotek – se direkt vilken ränta du kan få

Landshypotek Bank har det senaste åren haft några av marknadens lägsta snitträntor för bolån och har nöjda villakunder över hela landet. Vi är dessutom en bank med hjärta och bryr oss både om det svenska lantbruket – och dig och ditt boende.

Min Deklaration
Ta hjälp med din privata inkomstdeklaration - du får rabatt!

Som Smart Senior får du upp till 300 kronor rabatt hos Min Deklaration.

Landshypotek
3,75% ränta - öppna sparkonto hos Landshypotek Bank

Till en buffert för oförutsedda utgifter, en ny bil eller renovering? Eller kanske unna dig något du länge drömt om nu när barnen är utflugna? Anledningarna till att börja spara kan vara många. Vilken är din?

Ratsit
Ratsit Plus för endast 1 krona

Som Smart Senior får du Ratsit Plus för 1 krona den första månaden och om du väljer att inte säga upp tjänsten kostar Ratsit Plus 59 kr/månad.

60plusbanken
En bättre vardagsekonomi med 60plusbanken

60plusbanken är en bank för dig över 60 år och som äger din bostad. Vi erbjuder dig som senior ett tryggt och modernt pensionärslån, kallat 60pluslånet, som ger dig möjlighet att dryga ut pensionen och förbättra din ekonomi. Lånet frigör kapital som annars vore låst i din bostad. Du väljer själv hur du vill använda pengarna: som en buffert, ett komplement till pensionen, till en välbehövlig renovering eller kanske en härlig resa.