Strövtåg i Ligurien - mat & vandring med Alexandra Zazzi | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Inspiration event & resor
SMART SENIOR Logga in
LÖRDAG 24 FEBRUARI 2024
Dagens namn: Mattias, Mats
Grattis alla 1174 medlemmar
som heter Mattias, Mats
Strövtåg i Ligurien - mat & vandring med Alexandra Zazzi

Strövtåg i Ligurien - mat & vandring med Alexandra Zazzi

Spara i dina favoriter

Succéresan är tillbaka - medlemsresa till Ligurien - Italiens Riviera - den 20-27 april 2024. Som Smart Senior BAS-medlem får du 500 kronor Smart Seniorrabatt - uppgradera till PLUS-medlem för högre rabatt!

Alexandra Zazzi är uppväxt i Rapallo, en havskysst del av kusten i nordvästra Italien. På denna medlemsresa tar hon dig med till sin barndomsplats, där hennes farmor väckte hennes intresse för god mat. En riktig må-bra-resa med fokus på mat och vandring.

Alexandra var från tidig ålder förtjust i mat. Hon stod ofta vid sin farmors sida i köket och lärde sig mycket om det italienska kökets hemligheter. Framför allt värdet av goda råvaror som ständigt är närvarande. Än idag minns hon hur det var att vada ut i havet och fånga bläckfisk. En unikt skapad resa för Smart Senior, där du får uppleva Italiens matkonst, se den vackra kusten och vandra. Med på resan är Tina Svensson från Smart Senior som pysslar om oss lite extra och vår reseledare Linda, som även hon är halvitalienska. Hennes mor växte upp i denna del av Italien och Linda har spenderat många somrar här. Välkomna till en resa som ger smak på det goda livet – en verklig må bra resa.

Apenninerna kantar kuststräckan där berg och medelhav möts. Det skapar en dramatisk kust med många skrymslen och vrån. Husen med de klassiska gröna fönsterluckorna klättrar upp på bergen och pinjeträden tronar över växtligheten. 

Alexandra Zazzi - är kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare. Hon blev känd för att ha vunnit dokusåpan Robinson, men har i dag hunnit skriva kokböcker, driva restauranger, vara programledare för tv- och radioprogram och nu i höst har hon deltagit i Kockarnas Kamp Revanschen. Alexandra är född i Stockholm men uppvuxen i norra Italien.

 

Vi bor på på Hotel Cavour *** som är ett mindre och personligt 3-stjärnigt hotell i hjärtat av Rapallo, en kort bit från de vackraste och mest kända platserna på Liguriens riviera. Hotellet är centralt beläget i mitten av gågatan och 50 meter från strandpromenaden. Nära Rapallos historiska centrum och havet. Läs mer om hotellet >>

Smart Rabattfakta

Åk med på denna härliga familjära medlemsresan. Vi har ett maxantal på 25 resenärer så boka din plats idag!

Datum: 20–27 april 2024 
Avresa från: Stockholm/Arlanda
Antal platser: max 25 personer

Priser
PLUS-medlem: 23 950 kr (efter 1 000 kr rabatt)
BAS-medlem: 24 450 kr (efter 500 kr rabatt)
Ord.pris: 24 950 kr

Tillägg: Enkelrum 2 900 kr

Du ser din medlemsnivå under Min sida. Om du inte är PLUS-medlem kan du enkelt uppgradera medlemskapet för endast 20 kr/månad och ta del av den högre rabatten.

Gå vidare till beställningssidan för lägre PLUS-priset >>

Bra att veta! Denna resa innehåller flera vandringar, du behöver kunna gå flera kilometer i kuperad terräng för att ta del av vandringarna och bära ditt eget bagage. Det är en gruppresa med 20–25 deltagare.

Resan arrangeras av Smart Senior i samarbete med Inspiration event & resor Sverige AB, som är researrangör.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

FlixTrain
10% seniorrabatt på tågresor

Sveriges mest prisvärda tågresor! Res med våra gröna tåg i Sverige mellan Stockholm och Göteborg med stopp i Södertälje syd, Hallsberg, Skövde och Falköping.

STS Alpresor sommar
1 700 kr rabatt på ett smakfullt äventyr med vandring i Alperna!

På denna medlemsresa får du uppleva en vandringsvecka i det österrikiska kökets tecken! Vi bor på anrika Hotel Salzburger Hof****+ och kan njuta av hotellets förstklassiga faciliteter, inklusive två fina spa- och relaxavdelningar, samt femrätters middagar av högsta klass varje kväll. Smakresan med Smart Senior är en perfekt kombination av vandring, gemenskap och gastronomiska upplevelser!

Hotels.com
Minst 25% rabatt hos Hotels.com!

Just nu får du som är eller blir medlem hos Hotels.com minst 25% rabatt på utvalda hotell!

00dag 00tim 00min
Apollo
Res till Limnos med 1 000 kr rabatt!

Som Smart Senior får du 1 000 kr rabatt på resor till Limnos med Apollo!

00dag 00tim 00min