EFs språkresor för seniorer | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | EF
SMART SENIOR Logga in
LÖRDAG 24 FEBRUARI 2024
Dagens namn: Mattias, Mats
Grattis alla 1174 medlemmar
som heter Mattias, Mats
EFs språkresor för seniorer

EFs språkresor för seniorer

Spara i dina favoriter

Språkstudier och kulturfördjupning under EFs språkresor för seniorer. Det spelar ingen roll om du själv definierar dig som senior eller inte - lärandet, glädjen och utbytet med likasinnade människor med liknande mål och intressen står i fokus under EFs språkresor för seniorer. Din åldersgrupp är irrelevant.

EF erbjuder språkresor för alla åldrar – det spelar ingen roll om du är 50+, 60+ eller 70+ år. Under språkresan har du möjlighet att lära dig i din takt. EFs breda utbud av språkkurser introducerar nya språk och nya kulturer för seniorer. Utanför lektionstid umgås du med andra seniorer från hela världen. Efter lektionerna deltar du på EF-arrangerande och valfria aktiviteter. 

Exempel på aktiviteter är allt från salsalektioner och vinprovning, till sightseeing och museibesök. Du kommer således att använda dig av språket dagligen – både i och utanför klassrummet. 

Välj mellan EFs breda utbud av kurser, från nybörjarnivå till avancerad nivå på alla deras destinationer. Oavsett om du vill lära dig spanska och njuta av det härliga klimatet i Malaga på Costa del Sol eller studera italienska och utforska de historiska monumenten i Rom har EF en kurs för dig! Men du kanske drömmer om att förfina din engelska och snorkla i korallreven utanför Maltas kust eller damma av skolfranskan och njuta av mat i världsklass på franska Rivieran? Inga problem, även dessa drömmar kan du förverkliga tillsammans med EF.

Smart Rabattfakta

Lär dig ett nytt språk - åk med på en av EFs språkresor.

Kursstarter 2024:
Vecka: 5
Vecka: 10
Vecka: 16
Vecka: 20
Vecka: 36
Vecka: 45

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

FlixTrain
10% seniorrabatt på tågresor

Sveriges mest prisvärda tågresor! Res med våra gröna tåg i Sverige mellan Stockholm och Göteborg med stopp i Södertälje syd, Hallsberg, Skövde och Falköping.

STS Alpresor sommar
1 700 kr rabatt på ett smakfullt äventyr med vandring i Alperna!

På denna medlemsresa får du uppleva en vandringsvecka i det österrikiska kökets tecken! Vi bor på anrika Hotel Salzburger Hof****+ och kan njuta av hotellets förstklassiga faciliteter, inklusive två fina spa- och relaxavdelningar, samt femrätters middagar av högsta klass varje kväll. Smakresan med Smart Senior är en perfekt kombination av vandring, gemenskap och gastronomiska upplevelser!

Hotels.com
Minst 25% rabatt hos Hotels.com!

Just nu får du som är eller blir medlem hos Hotels.com minst 25% rabatt på utvalda hotell!

00dag 00tim 00min
Apollo
Res till Limnos med 1 000 kr rabatt!

Som Smart Senior får du 1 000 kr rabatt på resor till Limnos med Apollo!

00dag 00tim 00min