Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | veckans vintips!
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 04 DECEMBER 2023
Dagens namn: Barbara, Barbro
Grattis alla 1818 medlemmar
som heter Barbara, Barbro
Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc

Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc

Spara i dina favoriter

Har du provat årets bästa vita box 2019?

Från hjärtat av Marlborough på Nya Zeeland kommer frukten till Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc, samma fantastiska vin som är en riktig storsäljare på flaska finns nu på Bag in Box. Vinet vann priset Årets bästa vita box 2019 och är en smakexplosion av citrus, krusbär och fläder som gör sig lika bra för sig själv som till grillad fisk och kyckling eller till sallader med getost.

Namnet Saint Clair härstammar från familjen Sinclair som var med och byggde det första huset i byn Blenheim. Under tidens gång ändrades slutligen namnet till Saint Clair. Druvorna såldes ursprungligen till lokala vinföretag men 1994 bestämde sig Neal och Judy för att höja kvaliteten och detta ledde till etableringen av Saint Clair Family Estate. 1994 var första gången som alla viner vann medaljer, inklusive guld och vinerna är sedan dess populära världen över.

Nästan hela familjen är engagerade i familjeföretaget, sonen Tony är ansvarig för all design och döttrarna Sarina och Julie sköter den dagliga driften. Saint Clair äger vingårdar i Marlborough och Hawke’s Bay och varje år köper de lite mer mark, för att äga så mycket som möjligt själva. Resterande vingårdsareal har de långtidskontrakt för och de sköts precis som om de vore deras egna. 

Om vinet

Saint Clair Vicar’s Choice Sauvignon Blanc

Artikelnummer: 71286
Pris: 289 kr
Volym: 3000 ml

Beställ vinet på Systembolaget >>


Receptförslag:
Torsk, räkor, dillmajonnäs och krämigt ägg >>
Fänkålsrisotto med grillad havskatt >>

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Vinoteket
Black Outlet -53% - fynda vin hem till dörren

Fyll på vinförrådet och spara 53%. I vår Black Outlet-samling hittar du i år vin från Italien och Frankrike som blir dina för under 100-lappen per butelj. Bättre kan det knappast bli. Jo, förresten. Med leverans hela vägen hem till dörren. Bara att klicka hem!

Smart Senior
Höstig cheeseburgare med kantarell, lök och parmesan

En smakrik dubbelburgare med kantarell, lök och parmesan.

Smart Senior
Grillad caesarsallad med lök och grillad kyckling

Här är recept på en oklassisk caesarsallad med grillad sallad, grillad lök och grillad kyckling. Jag toppar dessutom detta med ett underbar fröcrunch med kokos och lite äppelsyrad rödkål.

Smart Senior
Matig sallad med grillad tonfisk, primörer och dijonnaise

En matig sallad med grillad tonfisk sommarens primörer, dijonnaise och massa annat gott.