Flatbread med kantarell, citron, zucchini, västerbottenost och salladslök
Ettn flatbread med vår egen stolthet västerbottenost - och kantareller samt zucchini som jag smaksätter med citron och toppar med salladslök. Otroligt god kombination!
Så här gör du:
- Blanda vatten med smetana och ställ in i kylen tills vi gör pizzan.
- Rensa svampen och stek i rikligt med smör tills den svettats några minuter. Den behöver inte gå klart helt så att den får fin färg i pannan för det sköter ugnen sen.
- Smeta ut smetanan på pinsaminan eller din valda pizzabotten, toppa med ost, tunt skivad zucchini och kantarellen. Grädda i ugnen på 220C varmluft i ca 5-8 minuter eller tills den blir krispig och fått fin färg.
- Toppa med tunt strimlad salladslök, lite fint rivet citronskal och flingsalt
Klicka här för att ladda ner receptet som pdf >>

Ingredienser
