Brand Image

Flatbread med kantarell, citron, zucchini, västerbottenost och salladslök

Ettn flatbread med vår egen stolthet västerbottenost - och kantareller samt zucchini som jag smaksätter med citron och toppar med salladslök. Otroligt god kombination!

Så här gör du:

  1. Blanda vatten med smetana och ställ in i kylen tills vi gör pizzan.
  2. Rensa svampen och stek i rikligt med smör tills den svettats några minuter. Den behöver inte gå klart helt så att den får fin färg i pannan för det sköter ugnen sen.
  3. Smeta ut smetanan på pinsaminan eller din valda pizzabotten, toppa med ost, tunt skivad zucchini och kantarellen. Grädda i ugnen på 220C varmluft i ca 5-8 minuter eller tills den blir krispig och fått fin färg.
  4. Toppa med tunt strimlad salladslök, lite fint rivet citronskal och flingsalt

Klicka här för att ladda ner receptet som pdf >>​

Ingredienser

Liknande rabatter