} Utö Värdshus | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter

Utö Värdshus

Utö Värdshus är en åretruntöppen restaurang och konferensanläggning med en hel mängd aktiviteter och arrangemang.

I backen upp mot Värdshuset ligger vandrarhemmet Skärgården som håller öppet under sommarhalvåret (april-oktober). Bra, enklare boende med möjlighet att köpa till måltider och service eller så hyr man endast ett rum och tillreder sina egna måltider i de gemensamma köken. Utö Vandrarhem är populärt både hos semesterfirare i alla åldrar men också för skolklasser, konferensgrupper och bröllopsgäster.

Rummen är inredda i ljusa färger, de flesta rummen med våningssängar. Kudde och täcke finns, lakan tar man med sig själv eller hyr extra av oss. Tillgång till gemensam dusch samt wc i korridor, finns på alla våningsplan, samt gemensamt kök för självhushåll på plan ett och tre. Från köken finns också en liten balkong med sittplatser, som vätter mot hamninloppet. En enklare grillplats med sittbänkar finns i anslutning till Vandrarhemmet.

Vandrarhemmet Skärgården ligger i Grosshandlare Levins ursprungliga badhotell från förra sekelskiftet och minner om gammaldags badortstid. Huset är endast isolerat för sommarstandard och kan upplevas som lyhört från korridorer och omgivning. Husdjur är tyvärr inte tillåtet att ta med i detta boende.

Läs mer

Guldpartners - exklusiva rabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >