| Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 22 JULI 2024
Dagens namn: Magdalena, Madeleine
Grattis alla 262 medlemmar
som heter Magdalena, Madeleine

KONA Sports

Hälsofördelarna med Stand Up Paddleboarding (SUP) är många. Det förbättrar både balans och koordination samtidigt som du tränar både kropp och sinne. Det är ett skonsamt och härligt sätt att komma ut på vattnet och omges av naturen. Forskning visar att aktiviteter som SUP kan bidra till ökad mental och fysisk hälsa. SUP passar människor i alla åldrar och med olika fysiska förutsättningar.

Sedan 2006 har Kona Sports utvecklat, tillverkat och sålt produkter inom vattensport. Vårt främsta produktsortiment är SUP-brädor. Hos oss hittar du brädor för avkopplande fritidspaddling, friluftsliv och träning. Vi har ett starkt fokus på forskning och utveckling för att ständigt förbättra våra produkters hälsofrämjande effekter. Oavsett din ambitionsnivå är vårt uppdrag att fler vågar sig ut på vattnet för att paddla SUP. Därför ställer vi höga krav på både funktion och kvalitet i allt vi gör.

Läs mer
KONA Sports
Upp till 35% rabatt på SUP-brädor från KONA Sports!

Du får upp till 35% rabatt på KONA Sports högkvalitativa SUP-brädor. Ger både nybörjare och erfarna paddlare en fantastisk chans att investera i avancerad utrustning till ett överkomligt pris.