Lexly

Vi på Lexly tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Vi erbjuder hjälp med alla typer av juridiska frågor, stora som små. Hos oss får du juridisk rådgivning och skriver avtal online eller tillsammans med en jurist via telefon- eller videomöte. Vi finns tillgängliga när det passar dig, på ett sätt som passar dig. Med över 300 000 nöjda kunder driver Lexly förändringen av juristbranschen. Lexly som grundades 2004 samarbetar med och integrerar sina tjänster hos försäkringsbolag, revisionsbyråer och samtliga större banker i Sverige. Med huvudkontor i Stockholm finns Lexly även i Helsingfors, Finland och Sao Paolo, Brasilien.

Läs mer om Lexly på www.lexly.se (för att ta del av erbjudandet som medlem i Smart Senior - logga in så visas webbadressen till medlemssidan).

Du som medlem i Smart Senior erbjuds följande förmåner hos oss:

  • Framtidsfullmakt kostnadsfritt online. Genom vårt webbverktyg får du guidning genom hela processen. En framtidsfullmakt skapas och skräddarsys utifrån dina förhållanden och din vilja. Du kan dessutom kostnadsfritt rådgöra med våra jurister om du känner dig osäker eller har frågor.
  • 10% rabatt på samtliga avtal som vi tillhandahåller online eller med hjälp av en jurist via telefon- eller videomöte. Exempelvis testamente, gåvobrev, skuldebrev och samboavtal.
Läs mer
Kostnadsfri framtidsfullmakt

Kostnadsfri framtidsfullmakt

10% rabatt på samtliga juridiska avtal

10% rabatt på samtliga juridiska avtal

Vad är en framtidsfullmakt?

Vad är en framtidsfullmakt?

Vad är ett gåvobrev?

Vad är ett gåvobrev?

Vem vill du ska ärva dig?

Vem vill du ska ärva dig?

Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

Resepartners

Partners

Visa fler partners >