SMART SENIOR Logga in

If Skadeförsäkring

Hos If Skadeförsäkring får du rabatt på dina försäkringar: 10% rabatt på hem- och villaförsäkring, 5% rabatt på bilförsäkring och lätt lastbilsförsäkring, 50% rabatt på släpvagnsförsäkring och 10% rabatt på båtförsäkring. Som Smart Senior har du dessutom en egen kundservice hos If.
If Skadeförsäkring
Medlemsförsäkringar
Förhindra vattenskador i köket

Mer än var fjärde vattenskada sker i köket. Den vanligaste orsaken till vattenskador i köket är en läckande kyl, frys eller diskmaskin.

If Skadeförsäkring
Medlemsförsäkringar
Självriskreducering för hemförsäkringskunder

Visste du att Grannsamverkan minskar risken för inbrott med 36 procent? Du och dina grannar kan tillsammans minska risken för inbrott genom att ha bra kontakt med varandra och hjälpas åt att hålla koll i ert område. Inbrottstjuvar vill jobba ostört utan att bli upptäckta och Grannsamverkan är därför en effektiv metod för att hålla tjuvarna borta

If Skadeförsäkring
Medlemsförsäkringar
Medlemsförsäkringar med rabatt hos If

Smart Senior har valt If som samarbetspartner för medlemsförsäkringar.

If Skadeförsäkring
Tips & råd
Vinterutrusta bilen i god tid

Tycker du att kylan och blixthalkan ofta kommer som en överraskning? Det är en vanlig uppfattning. Att man låter sommardäcken sitta på för länge är en vanlig orsak till att många råkar ut för onödiga avåkningar och kollisioner. Genom att du i ett tidigt läge utrustar din bil för vintersäsongen minimerar du risken för olyckor. If listar vad du bör tänka på när du vinterutrustar din bil.

If Skadeförsäkring
Tips & råd
Stänga fritidshuset för säsongen

På vintern tillbringar du kanske inte lika mycket tid i stugan. Visste du att det är under perioden oktober till april som hälften av alla skador i ett fritidshus inträffar? Det är just då många sommarstugor står tomma – vilket också gör att risken för att något händer ökar. If ger dig handfasta tips på hur du bäst skyddar fritidshuset inför vintern.

If Skadeförsäkring
Tips & råd
Brandsäkra hemmet

Visste du att bränder i hemmet oftast startar i köket? Eller att 40% av alla bostadsbränder som orsakats av levande ljus inträffar i december? If listar här några viktiga kom ihåg-punkter, som är bra att ha i bakhuvudet nu när mörkret faller och vi tänder ljus och brasor allt oftare där hemma.