Välkommen till Skattebetalarna | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Skattebetalarna
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 04 DECEMBER 2023
Dagens namn: Barbara, Barbro
Grattis alla 1818 medlemmar
som heter Barbara, Barbro
Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna

Spara i dina favoriter

Välkommen till Skattebetalarna! Vi jobbar för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengar.

Skattebetalarna arbetar för att minska slöseriet med skattepengar och för en diskussion om hur dessa ska användas. Vi granskar politiker och tjänstemän, och deras beslut. Genom att använda varje skattekrona mer effektivt vet vi att man kan sänka skatten samtidigt som välfärden blir bättre, och du får behålla mer av dina pengar. Gå med i Skattebetalarna så hjälper du oss se till att ingen politiker kan glömma det. Obs! I medlemskapet i Skattebetalarna ingår medlemskapet i Smart Senior.

Medlemskapet i Skattebetalarna kostar 390 kronor per år. Som Smart Senior betalar du endast 295 kr det första året!


Kostnadsfri skatterådgivning

Som medlem i Skattebetalarna ingår många förmåner såsom kostnadsfri skatterådgivning. Våra jurister svarar på frågor om din deklaration, bland annat lön och pension, fastigheter, värdepapper och försäkring. De kan också hjälpa dig med frågor om arv, testamentestolkning, giftorätt, samborätt och gåvorätt. Du kan också kostnadsfritt ta del av våra mallar för framtidsfullmakt, testamente, gåvobrev, samboavtal och äktenskapsförord. 

Bli medlem i Skattebetalarna idag >>

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior kan du bli medlem i Skattebetalarna för endast 295 kronor första året (ord.pris 390 kr). 

Bli medlem i Skattebetalarna här >>

Erbjudandet gäller för dig som ännu inte är medlem i Skattebetalarna och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Andra populära erbjudanden

Plan International
Bli Katastroffadder hos Plan International

Hungersnöd, krig och klimatförändringar drabbar barn, och särskilt flickor, hårt. Vi finns på plats både före, under och efter en katastrof för att säkerställa att barnen får det skydd de behöver. Som Katastroffadder gör du det möjligt för oss att hjälpa de barn som behöver det som mest, där läget är akut.

Plan International
Bli Flickafadder hos Plan International

Är jämställdhet den viktigaste frågan för dig? Som Flickafadder stödjer du vårt arbete för flickor som lever under de tuffaste förhållanden. Dina pengar går inte till ett enskilt fadderbarn, istället hjälper du tusentals flickor över hela världen.

Plan International
Bli Barnfadder hos Plan International

Som Barnfadder stöttar du vårt långsiktiga arbete i området där ditt fadderbarn bor. På så sätt får många barn det bättre. Genom löpande uppdateringar och möjligheten att brevväxla med fadderbarnet får du följa hur ditt stöd når fram och gör skillnad.

Skattebetalarna
Stå inte ensam mot Skatteverket – teckna Skatterättsskydd

Deklarationer och skatter är svårt. Det finns risk att du hamnar i en skatteprocess med Skatteverket som motpart. Att driva processen själv utan juridisk expertis är komplicerat och i regel dömt att misslyckas. Att anlita juridisk expertis kan bli dyrt. Rättshjälp gäller dessutom inte vid skatteprocesser.