SMART SENIOR Logga in
Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna

Spara i dina favoriter

Välkommen till Skattebetalarna! Vi jobbar för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengar.

Skattebetalarna arbetar för att minska slöseriet med skattepengar och för en diskussion om hur dessa ska användas. Vi granskar politiker och tjänstemän, och deras beslut. Genom att använda varje skattekrona mer effektivt vet vi att man kan sänka skatten samtidigt som välfärden blir bättre, och du får behålla mer av dina pengar. Gå med i Skattebetalarna så hjälper du oss se till att ingen politiker kan glömma det. Obs! I medlemskapet i Skattebetalarna ingår medlemskapet i Smart Senior.

Medlemskapet i Skattebetalarna kostar 390 kronor per år. Som Smart Senior betalar du endast 295 kr. 


Kostnadsfri skatterådgivning

Som medlem i Skattebetalarna ingår många förmåner såsom kostnadsfri skatterådgivning. Våra jurister svarar på frågor om din deklaration, bland annat lön och pension, fastigheter, värdepapper och försäkring. De kan också hjälpa dig med frågor om arv, testamentestolkning, giftorätt, samborätt och gåvorätt. Du kan också kostnadsfritt ta del av våra mallar för framtidsfullmakt, testamente, gåvobrev, samboavtal och äktenskapsförord. 

Bli medlem i Skattebetalarna idag >>

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior kan du bli medlem i Skattebetalarna för endast 295 kronor första året (ord.pris 390 kr). 

Bli medlem i Skattebetalarna här >>

Erbjudandet gäller för dig som ännu inte är medlem i Skattebetalarna och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Skattebetalarna
Föreningar & förbund
Fimpa elskatten!

Under den här vintern med skenande elkostnader har det blivit tydligare än någonsin hur absurt det är att el straffskattas på samma sätt som cigaretter, alkohol och andra ”oönskade” varor.

Smart Senior
Information
Ladda ner vår app

I Smart Seniorappen finns många smarta lösningar. Öppna kameran på sin smartphone och scanna koden eller använd en QR-kodläsare. Eller klicka nedan för att ladda ner den idag!