Välkommen till Skattebetalarna | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Skattebetalarna
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon
Välkommen till Skattebetalarna

Välkommen till Skattebetalarna

Spara i dina favoriter

Välkommen till Skattebetalarna! Vi jobbar för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengar.

Skattebetalarna arbetar för att minska slöseriet med skattepengar och för en diskussion om hur dessa ska användas. Vi granskar politiker och tjänstemän, och deras beslut. Genom att använda varje skattekrona mer effektivt vet vi att man kan sänka skatten samtidigt som välfärden blir bättre, och du får behålla mer av dina pengar. Gå med i Skattebetalarna så hjälper du oss se till att ingen politiker kan glömma det. Obs! I medlemskapet i Skattebetalarna ingår medlemskapet i Smart Senior.

Medlemskapet i Skattebetalarna kostar 495 kronor per år. Som Smart Senior betalar du endast 395 kr det första året!


Kostnadsfri skatterådgivning

Som medlem i Skattebetalarna ingår många förmåner såsom kostnadsfri skatterådgivning. Våra jurister svarar på frågor om din deklaration, bland annat lön och pension, fastigheter, värdepapper och försäkring. De kan också hjälpa dig med frågor om arv, testamentestolkning, giftorätt, samborätt och gåvorätt. Du kan också kostnadsfritt ta del av våra mallar för framtidsfullmakt, testamente, gåvobrev, samboavtal och äktenskapsförord. 

Bli medlem i Skattebetalarna idag >>

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior kan du bli medlem i Skattebetalarna för endast 395 kronor första året (ord.pris 495 kr). 

Bli medlem i Skattebetalarna här >>

Erbjudandet gäller för dig som ännu inte är medlem i Skattebetalarna och kan inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden.

Andra populära erbjudanden

Röda Korset
Få kostnadsfri hjälp med ditt testamente med Röda Korset

Allt fler väljer att ge en gåva till människor i kris och katastrof i sitt testamente. Är du en av dem som funderar på att göra det?

Plan International
Bli Katastroffadder hos Plan International

Hungersnöd, krig och klimatförändringar drabbar barn, och särskilt flickor, hårt. Vi finns på plats både före, under och efter en katastrof för att säkerställa att barnen får det skydd de behöver. Som Katastroffadder gör du det möjligt för oss att hjälpa de barn som behöver det som mest, där läget är akut.

Plan International
Bli Flickafadder hos Plan International

Är jämställdhet den viktigaste frågan för dig? Som Flickafadder stödjer du vårt arbete för flickor som lever under de tuffaste förhållanden. Dina pengar går inte till ett enskilt fadderbarn, istället hjälper du tusentals flickor över hela världen.

Plan International
Bli Barnfadder hos Plan International

Som Barnfadder stöttar du vårt långsiktiga arbete i området där ditt fadderbarn bor. På så sätt får många barn det bättre. Genom löpande uppdateringar och möjligheten att brevväxla med fadderbarnet får du följa hur ditt stöd når fram och gör skillnad.