Upplev skärgården | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Skärgårdsstiftelsen
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 22 JULI 2024
Dagens namn: Magdalena, Madeleine
Grattis alla 262 medlemmar
som heter Magdalena, Madeleine
Upplev skärgården

Upplev skärgården

Spara i dina favoriter

Läs reportaget "Välkommen ut i köket" från Skärgårdsstiftelsens magasin Stångmärket.

Maten blir så mycket godare när man sitter på en stubbe. För utomhuskocken Gustaf Waesterberg är det självklart att sova ute minst en gång i månaden. När han bjuder på lunch i det fria blir det varm soppa, ost i burk, musselgryta och crêpes Suzette. Men stubben är viktigast.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Synoptik
Margareta kombinerar ögonhälsa och mode

Margareta, 60, har haft glasögon sedan tonåren, men det är först på senare år glasögon har blivit en modeaccessoar, vilket passar hennes intresse för mode utmärkt. Dessutom får hon bättre koll på sin ögonhälsa med hjälp av förmånerna som ingår i Synoptiks glasögonabonnemang.

Smart Senior
Supergod iskaffe - så här gör du!

Solen gassar. Svetten lackar. Vad passar inte bättre då än en riktigt kall och god iskaffe? Och dessutom superenkel att göra!

Smart Senior
Så här tar du sticklingar!

Har du en favoritväxt som du vill dela med dig av? Kanske att ge bort som födelsedagspresent, "gå-bort-present" eller som julklapp? Då är sticklingar något för dig!

Smart Senior
Rengör fläkten utan kemikalier

Köksfläkten kan vara en brandfara på grund av allt fett som samlas i dess filter. Rekommendationen är att rengöra fläkten en gång i månaden. Det går snabbt och smidigt med dessa steg - och med bikarbonat blir det dessutom miljövänligt!