Spara tusenlappar - jämför dina försäkringar idag! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | WaterCircles
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 23 FEBRUARI 2024
Dagens namn: Torsten, Torun
Grattis alla 315 medlemmar
som heter Torsten, Torun
Spara tusenlappar - jämför dina försäkringar idag!

Spara tusenlappar - jämför dina försäkringar idag!

Spara i dina favoriter

Smart Senior har valt försäkringsbolaget WaterCircles som samarbetspartner för medlemsförsäkringar. WaterCircles erbjuder förmånliga försäkringar och du kan snabbt, smidigt och givetvis helt kostnadsfritt jämföra deras försäkringar med dina befintliga. Många har sparat tusenlappar!

Att jämföra gör du med bara ett par klick. När du fyllt i uppgifterna hämtas och jämförs dina nuvarande försäkringar helt automatiskt. 

Om WaterCircles kan erbjuda dig ett bättre pris på dina försäkringar så hör de av sig till dig. Så tveka inte, kanske kan just du spara flera tusenlappar på dina försäkringar!

Smart Rabattfakta

Jämför din nuvarande försäkring med Smart Seniors medlemsförsäkringar. Många sparar tusenlappar! Är du en av dem - jämför idag!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Logga in eller bli medlem för att ta del av medlemsförsäkringar hos if.

Andra populära erbjudanden

Smart Senior
ID Skydd premium

Information om ID-Skydd Premium

WaterCircles
Bilförsäkring med upp till 20% samlingsrabatt!

Smart Senior har valt försäkringsbolaget WaterCircles som samarbetspartner för medlemsförsäkringar. WaterCircles erbjuder förmånliga försäkringar och som Smart Senior får du 10 % rabatt på din första försäkring och upp till 20 % i samlingsrabatt!

WaterCircles
Miljöbilsförsäkring med upp till 20% samlingsrabatt!

Smart Senior har valt försäkringsbolaget WaterCircles som samarbetspartner för medlemsförsäkringar. WaterCircles erbjuder förmånliga försäkringar och som Smart Senior får du 10% rabatt på din första försäkring och upp till 20% i samlingsrabatt!