SMART SENIOR Logga in
Roodeberg

Roodeberg

Spara i dina favoriter

Roodeberg är ett välkänt vin som verkligen lever upp till alla lovord.

Oerhört fint vin med inslag av svarta vinbär, plommon, choklad och örter. Vinet bygger på en blandning av Cabernet Sauvignon, Shiraz, tannat och Petit Verdot som står för stommen i blenden där Cab och Shiraz är backbone, vilket ger vinet en fyllig härlig smak som passar perfekt till rätter med lamm och nötkött. Har du inte smakat detta är det ett måste att ta med hem vid nästa besök på Systembolaget. Du hittar vinet i ordinarie sortiment.

Fakta om vinet

Roodeberg

Artikelnummer: 7541

Volym: 3000 ml

Pris: 249 kr

 Vinet finns även på flaska (750 ml) för 99 kr.

Du hittar vinet på Systembolaget >>

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Smart Senior
Recept
Smørrebrød med kallrökt lax, ägg, citron och pepparrot

Fantastiskt gott mørrebrød med kallrökt lax, citron och pepparrot. Fräscha smaker som passar otroligt bra på exempelvis midsommarbordet.

Smart Senior
Recept
Het räksnitt med srirasha och koriander

En underbar kryddstark räksnitt med hetta från srirasha och örtighet från salladslök, koriander och rädisa. Superbra snitt att börja middagen med.

Smart Senior
Recept
Grillad vit sparris och pilgrimsmussla

En härlig rätt med vit sparris, pilgrimsmusslor, hasselnötter och ramslök. För dig som inte är bekant med ramslök så växer det som ogräs på väl utvalda ställen (som Gotland exempelvis) och har en fantastisk ton av lätt vitlök. Otroligt bra att mixa ut i olja och göra en majonnäs på.

Vinoteket
Dryckestips
Midsommarviner till 32% permanent nedsatt pris

Vinoteket.com erbjuder hemleverans av expertutvalda viner med fokus på familjeägda och småskaliga producenter. Beställ leverans med fri frakt hela vägen hem till dörren på en tid som passar dig - inga fler långa köer och tunga kassar!