Brand Image

Kanapé med parmesankräm, brända druvor och lagrad balsamicovinäger

En kanapé med parmesankräm och brända druvor. Just det sistnämnda är det nog inte så många som testat det är fantastiskt gott. Genom att rosta en druva i ugnen kommer en helt annan sötma fram och en lite beska som tas upp av parmesanen och blir oemotstådligt god. Testa!

Så här gör du:

  1. Lägg vindruvorna på en plåt och kör in i ugnen på 200C tills de fått färg. Ta ut och låt svalna.
  2. Drizzla lite olivolja på bröden och rosta i ugnen på 200C tills de är krispiga. Ca 5-7 min.
  3. Blanda parmesanen med färskosten och vatten. Blanda väl och smaka upp med lite salt.

Lägg lite parmesankräm på brödet och toppa med druva, balsamicovinäger och krasse.

Klicka här för att ladda ner receptet som pdf >>​

Ingredienser

Liknande rabatter