Högsta säkerhetsbetyget någonsin | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Subaru
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon
Högsta säkerhetsbetyget någonsin till nya Subaru Outback i Euro NCAP

Högsta säkerhetsbetyget någonsin till nya Subaru Outback i Euro NCAP

Spara i dina favoriter

Inte enbart bäst i klassen, utan i flera avseenden den hittills säkraste av alla bilar. Det blev facit när helt nya Subaru Outback krocktestades 2021 av Euro NCAP.

Fem stjärnor. Högsta möjliga betyg i Euro NCAP:s säkerhetstest, med betryggande hög marginal i samtliga fyra säkerhetskategorier. När resultaten av Euro NCAP:s omfattande trafiksäkerhetstest räknats ihop utmärkte sig helt nya Subaru Outback som den säkraste stora familjebil som någonsin testats.

Nya Outback utmärkte sig särskilt i kategorin Förarstödsystem där den senaste generationen av Subarus egenutvecklade EyeSight-system bidrog till att modellen tilldelades den högsta poäng som hittills registrerats för någon personbil. Även i kategorin ”Fotgängare,” där skydd av oskyddade trafikanter utvärderas, fick nya Outback högre poäng än någon personbil tidigare. I kategorin ”Skydd av barn” utmärkte sig nya Outback med den högsta poäng som noterats för en bil i klassen Stor Familj.

Toppbetyget reflekterar Subarus mål och anseende som tillverkare av Världens säkraste bilar. I tidigare genomförda tester har Subarus övriga modeller, Subaru XV och Forester, rankats som säkrast i sina respektive klasser. 

Läs mer om Subarus säkerhetssystem och deras funktioner genom att klicka på nedanstående länk.

Läs hela artikeln hos Subaru >>

Missa inte

När du köper en ny Subaru ingår alltid:

  • Fyrhjulsdrift och automat som standard.
  • Världsledande förarassistanssystemet EyeSight
  • 3 års fri service (eller vid 1500, 3000 eller 4500 mil)
  • 3 års vägassistans

Som Smart Senior får du 5% rabatt när du köper ny Subaru. Läs mer >>

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Synoptik
Margareta kombinerar ögonhälsa och mode

Margareta, 60, har haft glasögon sedan tonåren, men det är först på senare år glasögon har blivit en modeaccessoar, vilket passar hennes intresse för mode utmärkt. Dessutom får hon bättre koll på sin ögonhälsa med hjälp av förmånerna som ingår i Synoptiks glasögonabonnemang.

Smart Senior
Supergod iskaffe - så här gör du!

Solen gassar. Svetten lackar. Vad passar inte bättre då än en riktigt kall och god iskaffe? Och dessutom superenkel att göra!

Smart Senior
Så här tar du sticklingar!

Har du en favoritväxt som du vill dela med dig av? Kanske att ge bort som födelsedagspresent, "gå-bort-present" eller som julklapp? Då är sticklingar något för dig!

Smart Senior
Rengör fläkten utan kemikalier

Köksfläkten kan vara en brandfara på grund av allt fett som samlas i dess filter. Rekommendationen är att rengöra fläkten en gång i månaden. Det går snabbt och smidigt med dessa steg - och med bikarbonat blir det dessutom miljövänligt!