SMART SENIOR Logga in
Far & Flyg - så här tycker tidigare resenärer

Far & Flyg - så här tycker tidigare resenärer

Spara i dina favoriter

De två tidigare Far & Flyg vi arrangerat har fått höga betyg av resenärerna. Drygt 9 av 10 stjärnor! Det är vi givetvis stolta och glada över! Men det är såklart mycket tack vare att alla deltagare verkligen bjuder på sig själva, har ett öppet sinne som skapar den fantastiska stämningen.

Vi frågade fyra av resenärerna som var med på Far & Flyg 2021 till Mallorca, om vad de tyckte om resan. Läs intervjuerna med Els-Mari, Leif, Seija och Christina nedan.

Se vad Els-Mari tyckte om Far & Flyg 2021 (pdf) >>

 

 

 

Så här tyckte man!

Vi frågade resenärerna på Far & Flyg 2021 om vad de tyckte om resan. Här är några av kommentarerna:

"Allt var bra och välorganiserat. Mycket trevligt upplägg. Kul att träffa så många pigga människor."

"Alla medverkande, den uppsluppna stämningen med många skratt, de varierande träningsformerna, maten, boendet och hela hotellet."

"Välorganiserat och så mycket aktiviteter som man kunde önska. Ledarna glada och positiva och man kände sig delaktig - inget A och B- gäng kändes det som!"

"Gillade hela upplägget med olika aktiviteter. Bra att vi hade gemensamma frukostar, luncher, etc som skapade fin gemenskap."

Läs mer och boka resan här >>

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Airtours
Charter
1 400 kr rabatt på sol- & badresor i vinter med Airtours!

Som Smart Senior får du 400 kr rabatt på sol- & badresor i vinter med Airtours som går att kombinera med andra erbjuden och kan ge dig en totalrabatt på 1 400 kr på utvalda resor!

00dag 00tim 00min
Airtours
Charter
400 kr rabatt på alla weekendresor hos Airtours!

Som Smart Senior får du 400 kr rabatt på weekendresor för minst 2 personer under resten av året!

00dag 00tim 00min
Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till mysiga Danmark

Ta färjan från Sverige och njut av en annorlunda semester i Danmark. Ett litet land som rymmer massor av otroliga platser att utforska. Från öknar och karga landskap till böljande gröna kullar, charmiga byar, kosmopolitiska städer och spännande sevärdheter – Danmark har allt. Det är stort i kultur, mat och kustlinjer och är känt världen över för sin design, arkitektur och sitt nya nordiska kök.

Stena Line
Kryssningar
Upp till 20% rabatt till hamnstaden Bremen

Gör ett besök i Bremen i sommar. Här möts det urbana med den nordtyska gemytligheten. Staden är en av de främsta Hansastäderna i historien. Här finns det historiska torget där Bremens självständighetssymbol står, stenstatyn Roland, som tillsammans med det vackra rådhuset hör till UNESCO:s världsarv.