800 kr rabatt till Epirus med Apollo! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Apollo
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 14 JUNI 2024
Dagens namn: Håkan, Hakon
Grattis alla 1062 medlemmar
som heter Håkan, Hakon
800 kr rabatt till Epirus med Apollo!

800 kr rabatt till Epirus med Apollo!

Spara i dina favoriter

Som Smart Senior har du 800 kr rabatt per bokning till Epirus-området med Apollo!

Utforska Pargas slingrande gränder, hitta en orörd badvik i Sivota eller blicka ut över Zagorias sagolika vyer. Allt detta – och mycket mer – kan du göra i Epirus, som är en stor och kontrastrik region i nordvästra Grekland. Här möts du av ett potpurri av pastellfärgade hus, frodig natur, charmiga bergsbyar och vackra stränder.

Bildsköna Parga ligger som en amfiteater mot hamnen. På kvällarna är det full kommers runt hamnen under den mysiga belysningen från de välbesökta tavernorna som ligger tätt på rad. I och runt Parga finns flera bra stränder. Krioneri Beach är stranden som ligger mitt i Parga stad. Strax utanför Parga stad ligger den fantastiska sandstranden Valtosstranden i natursköna omgivningar. Ovanför stranden finns det både serveringar och caféer. Man kommer lättast till Valtosstranden med taxibåt från Parga stad, men det går också bra att promenera via den vackra venetianska fästningen som är stadens landmärke.

Sivota är bedårande och typiskt grekiskt. Det som från början var en liten fiskeby har i dag förtjänat sitt rykte som en exklusiv semesterort. Yachter och segelbåtar står omsorgsfullt uppradade i hamnen, men förvänta dig ändå inte tillrättalagda vita dukar och gourmetrestauranger. I Sivota väntar det riktiga Grekland – ända fram till matbordet. Här finns ett småskaligt utbud, med vällagade rätter på riktigt bra och traditionella tavernor.

Zagoria är destinationen för utomhusaktiviteter på alla nivåer. De charmiga byarna är ett välbevarat kulturarv som ligger högt i Pindusbergen bredvid en av världens djupaste raviner. Detta är platsen för en aktiv semester i rofylld natur. Vandring, ridning, forsränning och canyoning är bara några exempel på populära sporter i området. Svindlande vägar tar dig upp till ditt hotell i bergen. Över vattendrag välver sig gamla stenbroar och husen är byggda av karaktäristisk ljus kalksten. Mellan byarna löper ett nätverk av små gator och stigar. Den lugna omgivningen ger perfekt avkoppling under en aktiv semester. Besökare kommer till platsen för att vandra, rida, cykla, klättra och mycket mer.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 800 kronor per bokning till Epirus-området med Apollo!

Rabatten gäller nybokning av paketresa på apollo.se. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Apollo
800 kr rabatt på city- och weekendresor med Apollo

Som är Smart Senior har du 800 kr rabatt på city- och weekendresor med Apollo.

Bergendal
35% rabatt på alla weekendpaket hos Bergendal

Unna dig en weekend på Bergendal vid Edsvikens Strand i Sollentuna. Som Smart Senior får du 35% rabatt på alla weekendpaket hela sommaren!

Hotell Fjällgården
20% rabatt på vandringspaket hos Hotell Fjällgården i Åre

Boka Hotell Fjällgårdens härliga vandringspaket - de fixar allt för den perfekta sommarsemestern! Med detta erbjudande lovar vi er en magisk naturupplevelse, avkoppling och god mat.

Smart Senior
Vandrings- och yogaresa till Ramundberget

​Unik medlemsresa till svenska fjällen - du får upp till 2 000 kronor rabatt!