SMART SENIOR Logga in
8% rabatt hos Hotels.com

8% rabatt hos Hotels.com

Spara i dina favoriter

Hotels.com erbjuder hundratusentals hotell i fler än 60 länder. De ger dig bästa hotellrummet till bästa pris!

Att boka hotell online är enkelt med deras verifierade gästrecensioner. Målet är att förse dig med det bästa hotellrummet till det bästa priset. Vare sig du letar efter weekendresor och vill se billiga hotell, söker boende för en romantisk weekend utomlands eller vill hitta hotell i Sverige, så har Hotels.com något som passar just dig.

När du bokar med Hotels.com kan du även utnyttja deras prisgaranti – skulle du hitta ditt bokade hotell till ett lägre pris under samma datum och med samma bokningsvillkor någon annanstans så betalar Hotels mellanskillnaden. Jämför och boka hotell på Hotels.com redan idag – spara upp till 40%!

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 8% ytterligare rabatt på hundratusentals hotell i fler än 60 länder.

Rabatten gäller ej på alla hotellkedjor , det går inte att kombinera med lojalitetsprogrammet Hotels.com Rewards. Läs alla rabattvillkor här. Rabatten kan enbart tas del av av på Hotels.com i en webbläsare, och inte i deras app.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Nordic Choice Hotels
Hotell & Boende
7 hotellnätter för 5950 kr hos Nordic Choice Hotels!

Just nu kan du köpa 7 hotellnätter för 2 personer för bara 5 950 kr! Nätterna kan du boka in mellan 24 juni och 21 augusti 2022. Lite som ett klippkort!

Airtours
Charter
400 kr rabatt på sol- & badresor hos Airtours!

Just nu får du 400 kr rabatt på sol- & badresor i juli och augusti till Grekland med Airtours! Rabattkoden gäller dessutom med andra erbjudanden.

Airtours
Charter
400 kr rabatt på weekend resor hos Airtours!

Hitta din nästa weekend resa! Boka en resa till en spännande storstad och få 400 kr rabatt på alla weekendpaket.