3,50% ränta - spara tryggt hos Landshypotek Bank | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Landshypotek
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 22 JULI 2024
Dagens namn: Magdalena, Madeleine
Grattis alla 262 medlemmar
som heter Magdalena, Madeleine
3,50% ränta - spara tryggt hos Landshypotek Bank

3,50% ränta - spara tryggt hos Landshypotek Bank

Spara i dina favoriter

Till en buffert för oförutsedda utgifter, en ny bil eller renovering? Eller kanske unna dig något du länge drömt om nu när barnen är utflugna? Anledningarna till att börja spara kan vara många. Vilken är din?

Ett tryggt sparande är ett sparkonto utan risk där ingen insättning är för liten och pengarna kan växa över tid. Landshypoteks sparkonto med 3,50% i ränta har ingen bindningstid så du kan ta ut pengarna när du behöver dem. Ditt sparande är dessutom tryggat av den statliga insättningsgarantin*.

Landshypotek Bank ägs av svenska jord- och skogsbrukare och finansierar satsningar för ett rikare liv på landet. Att spara hos oss lönar sig alltså dubbelt. Förutom att du får bra ränta på ditt sparande är du med och bidrar till utvecklingen av vår landsbygd.Öppna ditt nya sparkonto redan idag – det tar bara några minuter.

Så här enkelt öppnar du ett sparkonto:

  • Gå in på landshypotek.se/sparande
  • Fyll i ansökan och signera med BankID
  • Nu är det klart och du kan börja spara direkt!


*Information om statlig insättningsgaranti
Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kontohavare har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i Landshypotek Bank med ett belopp om högst 1 050 000 kronor. Utöver detta belopp kan kontohavare enligt lag under vissa förutsättningar få ersättning för vissa insättningar som hänförs till särskilt angivna händelser, t ex försäljning av privatbostad, med högst 5 miljoner kronor. Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in. För mer information se www.insattningsgarantin.se.

Smart Rabattfakta

Öppna sparkonto hos Landshypotek och få 3,50% i ränta. Kontot har ingen bindningstid och du kan ta ut pengarna när du behöver dem. Öppna ditt nya sparkonto idag – det tar bara några minuter!

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Coop MedMera Bank
Spara enkelt med bjussig sparränta!

Hos oss på MedMera Bank sparar du dina pengar med 3,60% sparränta med insättningsgaranti, rörlig ränta och utan bindningstid. Du kan sätta in och ta ut pengar som det passar dig.

Landshypotek
Låna till gård – få en bank på köpet

Landshypotek är banken som ägs av kunderna själva. Vi har lånat ut till boende och företagande på landsbygden i snart 200 år. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi vet vad lantbruk och gårdsboende handlar om.

Landshypotek
Flytta bolånet till Landshypotek – se direkt vilken ränta du kan få

Landshypotek Bank har det senaste åren haft några av marknadens lägsta snitträntor för bolån och har nöjda villakunder över hela landet. Vi är dessutom en bank med hjärta och bryr oss både om det svenska lantbruket – och dig och ditt boende.