20% rabatt på boende & campingtomt! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
FREDAG 09 JUNI 2023
Dagens namn: Börje, Birger
Grattis alla 886 medlemmar
som heter Börje, Birger
20% rabatt på boende & campingtomt!

20% rabatt på boende & campingtomt!

Spara i dina favoriter

Som Smart Senior får du 20% rabatt på boende eller campingtomt hos Johannesvik Camping & Stugby. Du får dessutom en timmes vistelse i relaxen eller på bastuflotten! Och du får ta med två barnbarn utan extra kostnad och dessa får dessutom krabbspö och hink vid incheckningen.

Detta finns att göra hos oss:

 • BAD
  Campingens egen badplats erbjuder stor variation. Badplatsen har både barnvänlig strand och sköna klippor, flytbrygga, trampolin och fast brygga. Intill badet finns en brygga som är perfekt för krabbfiske, mycket populärt bland både barn och vuxna.
 • BASTUFLOTTE
  För er som önskar en go stund i bastun för att sedan avsluta med ett riktigt kallbad rekommenderar vi er starkt att testa detta. Njut av en trevlig stund i goda vänners lag. Flotten ligger i anslutning till anläggningens badplats.
 • RELAXAVDELNING
  Ta en paus ifrån all stress och boka in en avkopplande stund i vår relaxavdelning med bastu och jacuzzi. Rymmer max 6 pers.
 • KLIPPGOLF
  I anslutning till receptionen finns en 9-håls äventyrsgolfbana. De nio banorna är helt anpassade efter naturen och har formats efter de bohuslänska bergen. Ta med och utmana din familj och vänner på en runda.
 • PADEL
  Hos oss finns det banor! Ta med kompisarna eller familjen och spela en match eller två på en av Coast Padels panoramabanor.


Våra olika alternativ av boenden:

 • CAMPINGTOMT
  Tomterna är uppdelade på flera natursköna områden. Välj en tomt med kvällssol, nära bad eller servicehus, allt efter dina önskemål. Vi har också komfortplatser som är större än de vanliga platserna. Dessa lämpar sig bra för dig som har en lite större vagn eller vill ha gott om plats. Vi har också ett antal ställplatser på området. För er bekvämlighet finns åtta servicehus runt om på campingen.
 • STUGOR
  Finns 2, 4 och 6 bäddstugor, samtliga stugor är rökfria och husdjur är endast tillåtna i vissa utvalda stugor. Det flesta stugorna har pentry med köksutrustning, Tv, Dusch och WC. Lakan och handdukar finns att hyra och kan bokas t.o.m. vid incheckning.
 • VILLAVAGN
  Villavagn på 41 m² med stor altan och sex bäddar. I vagnen finns kök, matplats och allrum. Tre separata sovrum, två med enkelsängar och ett med dubbelsäng. Två separata badrum. Villavagnen är rök - och husdjursfri. Avstånd till bad ca 500 meter.
 • RUM
  Hyr ett rum i fräscha Villa Harmoni. Du delar de allmänna ytorna som kök, matplats, toalett och dusch med övriga gäster. Rummen är utrustade med bekväma sängar och har all inredningen ett ”rum” ska ha. Två av rummen har en stor balkong med en fantastisk utsikt över havet. Samtliga rum är rök-och husdjursfria.


Utflykter och aktiviteter utanför campingen:

 • SMÖGENS KajakÄventyr
  Vi har ett fantastiskt paddelvatten med härliga bohuslänska granitklippor precis utanför vårt kajakcenter i gemytliga Väjern ca 2km norr om Smögen. Hos är du välkommen såväl som nybörjare som redan van paddlare. Vi ger gärna tips och råd på bra paddelleder beroende på kajakvana, väder & vind. 
 • HÅLLÖ
  Är ett naturreservat känt för sina släta granithällar, fantastiska bergsformationer, sin unika flora och för Hållö Fyr. Fyren är en av Bohusläns mest kända och Västkustens äldsta fyr norr om Marsstrand. Den togs i bruk 1842 och förklarades som byggnadsminne 1935.
 • SOTENÄS GOLFBANA
  15 kilometer från Johannesvik hittar du Sotenäs Golfbana. Det är en 27-hålsbana som erbjuder såväl spännande golf som en naturupplevelse.
 • NORDENS ARK
  Djurens Park, arbetar för att rädda och bevara hotade djur. I anläggningen finns det över 100 hotade arter och raser från ett klimat som liknar vårt nordiska. Öppet året om.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 20% rabatt på boende och campingtomt hos Johannesvik Camping & Stugby. 

Du får dessutom:

 • En timmes vistelse i relaxen eller på bastuflotten
 • Ta med två barnbarn utan extra kostnad - dessa får dessutom krabbspö och hink vid incheckning
 • Vägga Nordgård 1, Kungshamn

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Go Cruising
700 kr rabatt på karibienkryssning med Go Cruising!

Som Smart Senior får du 700 kr rabatt på utvalda kryssningar hos Go Cruising!

Radisson
Upp till 25% rabatt hos Radisson Hotels!

Just nu får du upp till 25% rabatt och 2 000 bonuspoäng när du bokar semesterboende hos Radisson Hotels!

00dag 00tim 00min
Apollo
1 000 kr rabatt på utvalda hotell hos Apollo!

Som Smart Senior får du 1 000 kr rabatt på utvalda hotell hos Apollo!

00dag 00tim 00min
Hotels.com
Minst 20% + 8% rabatt hos Hotels.com

Just nu får du som är eller blir medlem hos Hotels.com minst 20% rabatt på utvalda hotell och 8% extra Smart Seniorrabatt!

00dag 00tim 00min