150 kr i rabatt på kontrollbesiktningen! | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Bilprovningen
SMART SENIOR Logga in
ONSDAG 24 JULI 2024
Dagens namn: Kristina, Kerstin
Grattis alla 8236 medlemmar
som heter Kristina, Kerstin
150 kr i rabatt på kontrollbesiktningen!

150 kr i rabatt på kontrollbesiktningen!

Spara i dina favoriter

Vid en kontrollbesiktning ger vi dig besked om det finns fel på din bil. Detta så att den inte utgör någon fara för dig eller andra trafikanter. Som Smart Senior får du 150 kronor rabatt på kontrollbesiktningen.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 150 kr i rabatt på kontrollbesiktning av din personbil(max 3 500 kg) på vardagar innan klockan 16.00.

Erbjudandet gäller endast vardagar, måndag till fredag, fram till klockan 16.00. Går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller ej drop-in.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

mySafety Försäkringar
Väghjälp Smart för 29 kr/månad

Få ersättning för dina väghjälpskostnader. Kom hela vägen fram på resan med din bil, men inte till vilket pris som helst.

Supercar Bilvård Torslanda
15% rabatt på alla bilvårdstjänster!

Som Smart Senior får du 15% rabatt på alla bilvårdstjänster hos Supercar Bilvård Torslanda. Erbjudandet gäller på måndagar.

Supercar Bilvård Torslanda
Biltvätt på köpet vid däckbyte hos Supercar Bilvård Torslanda!

Nu är det hög tid att byta till vinterdäck! Du får en utvändig biltvätt på köpet när du byter däcken hos Supercar Bilvård Torslanda. Och på onsdagar får du 20% rabatt på alla bilvårdstjänster! Passa på att polera bilen, få rekond, och laga små repor med rabatt.