15% rabatt hos Europcar | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter | Europcar
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 22 JULI 2024
Dagens namn: Magdalena, Madeleine
Grattis alla 262 medlemmar
som heter Magdalena, Madeleine
15% rabatt hos Europcar

15% rabatt hos Europcar

Spara i dina favoriter

Upptäck världen på nya sätt – och du har allt du behöver med dig! Som Smart Senior får du 15% rabatt när du hyr camping- eller husbil hos Europcar, under vissa perioder.

Att åka dit solen skiner. Att avrunda kvällen med en kvällsmacka på en vacker plats eller att vakna precis där du vill spela nästa golfrunda. Det är bara några av fördelarna med campingbil. Frihetskäns¬lan när du semestrar på detta sätt är oslagbar. När ditt semesterhus har hjul får du en flexibilitet att resa precis dit du vill och du har allting med dig. 

Moderna camping- och husbilar har innovativa lösningar och smart inredning såsom kök med gasplattor, diskho, kylskåp, färskvattentank och sköna sängar. Helt enkelt det mesta du kan önska dig för att kunna kuska runt på vägarna och övernatta på en camping, eller där lusten faller på. Vad många inte vet är hur enkelt och smidigt det är att hyra campingbil en vecka, en månad eller till och med längre. Upptäck nya delar av Sverige, ni kan till och med åka utomlands. Om ni väljer den större modellen Volkswagen Grand California 600 har ni även både dusch och toalett med er. Fördelen med vår mindre modell, Volkswagen California Ocean, är att den klassas som personbil vilket gör att ni kan ställa er var som helst och fricampa.

På europcar.se/campingbilar finns mer information om våra olika modeller samt information om hur du bokar och hämtar ut din bil. Vårt bästa tips är att ringa er närmaste station och prata med husbilsansvarig, de hjälper er och har massor av tips på vad ni ska tänka på innan ni ger er iväg.

Smart Rabattfakta

Som Smart Senior får du 15% rabatt på camping- och husbilar. 

Utlämningsställen finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Visby och Halmstad.

Erbjudandet gäller under perioderna 1/1-18/6 samt 12/8-31/12 2024. Uppge rabattkoden i vårt bokningsformulär eller när du bokar direkt via stationen för att nyttja din rabatt.

Bli medlem gratis!

Nästa steg >>

Andra populära erbjudanden

Rolfs Flyg & Buss
Fynda bland sista minuten hos Rolfs Flyg & Buss!

Fynda med fantastiska priser på sista minuten hos Rolfs Flyg & Buss!

Apollo
800 kr rabatt på paketresor med Apollo!

Som Smart Senior har du 800 kr rabatt per bokning på paketresor hos Apollo!

Smart Senior
Vandrings- och yogaresa till Ramundberget!

​Unik medlemsresa till svenska fjällen - du får upp till 2 000 kronor rabatt!

Apollo
1 000 kr rabatt på lokala avgångar med Apollo!

Som Smart Senior får du 1 000 kronor rabatt per bokning på lokala avgångar med Apollo!

00dag 00tim 00min