Webbinarium | Smart Senior: Seniorrabatter & Pensionärsrabatter
SMART SENIOR Logga in
MÅNDAG 24 JUNI 2024
Dagens namn: Johannes Döparens

Webbinarium

Smart Senior
Webbinarium | Tema: 5 nycklar till ett långt och friskt liv.

GENOMFÖRD | Välkommen till ett inspirerande webbinar med hälsocoachen, författaren och föreläsaren Johannes Cullberg. Under 30 minuter kommer Johannes att prata om de fem viktigaste nycklarna för ett långt och friskt liv för alla som är 55+. Därefter blir det tid för frågor. Webbinariet är helt kostnadsfritt för dig som Smart Senior. Varmt välkomna!

Aatos
Webbinarium | Tema: Framtidsfullmakt

GENOMFÖRT | Som PLUS-medlem kan se det i efterhand om du är inloggad | Joanna Metzger, jurist hos Aatos, kommer att dela med sig av värdefulla insikter och råd inom aktuella ämnet framtidsfullmakt. Webbinariet är helt kostnadsfritt för dig som är Smart Senior PLUS-medlem.

Lexly
Tema: Arv och testamente GENOMFÖRD

ANMÄLAN STÄNGD. Välkommen till ett nytt spännande webbinarium tillsammans med Lexly på temat "Arv och testamente". Tidigare webbinarium har snabbt blivit fullbokade så säkra din plats idag!

Lexly
Webbinarium | Tema: Juridiken genom livet GENOMFÖRD

Du som är PLUS-medlem kan ta del av presentationen i efterhand.

Tema: "Juridik genom livet".

Lexly
Fråga juristen! Tema: Bodelning & arv

FULLBOKAT! Välkommen till ett nytt spännande webbinarium tillsammans med Lexly på temat "Bodelning och arv - en fördjupning av hur bodelning påverkar äganderätt och arv".

För att ta del av presentationen - klicka på länken här under (visas när du är inloggad).

Lexly
Tema: Bouppteckning - när någon går bort

FULLBOKAT! Välkommen till ett nytt spännande webbinarium tillsammans med Lexly på temat "Bouppteckning - när någon går bort". Tidigare webbinarium har snabbt blivit fullbokade så säkra din plats idag! Kostnadsfritt för PLUS-medlemmar. Datum: 29 september 2022.

För att ta del av presentationen - klicka på länken här under (visas när du är inloggad).

Lexly
Tema: Familjejuridik - GENOMFÖRD

Välkommen till ett nytt spännande webbinarium tillsammans med Lexly på temat "Juridiska frågor inom familjen - så undviker du konflikter och tvister". Tidigare webbinarium har snabbt blivit fullbokade så säkra din plats idag!

Lexly
Nytt tillfälle! Fråga juristen - GENOMFÖRD

Detta webbinarium är nu fullbokat.

Lexly
Tema: Arv och framtidsfullmakt - GENOMFÖRD

Ärver gifta alltid varandra? Hur fungerar arvsreglerna för sambor? Vad gäller när man har särkullbarn? Vad är en framtidsfullmakt och när behövs den? Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarie som arrangeras i samarbete med Lexly (platserna är begränsade).

TechBuddy
Webbinarium: Smarta hemmet - GENOMFÖRD

Anmälan till detta webbinarium är nu stängd.

TechBuddy
Webbinarium: Att sköta ärenden online - GENOMFÖRD

ANMÄLAN ÄR STÄNGD. Deltagare har fått ett mail med länk till webbinariet. För att ta del av presentationen i efterhand så loggar du in och då hittar du länken längst ner på sidan.

TechBuddy
Digital föreläsning om sociala medier

Detta webbinarium är genomfört.

Träning på Recept
Webinar – Träning för hälsosamt åldrande

Smart Senior och Träning på Recept® bjöd in Smart Seniors medlemmar till ett webinar på temat "Träning för hälsosamt åldrande". Föreläsare var Jesper Aasa, läkare vid Norrtälje sjukhus och grundare av Träning på Recept. Missade du föredraget eller vill du bara se det igen? Här kan du se webinaret i efterhand, hur många gånger du vill!