Bli medlem

JUST NU: Vi bjuder på en månads ID-skydd (värde 188 kr)! Du får dessutom en gratischans hos Miljonlotteriet som premie (värde 50 kr).

Du kan nu välja att betala med Swish - eller välj medlemskap med månadsbetalning - flexibelt & enkelt.

1. Välj kort
2. Personuppgifter

Välj ditt medlemskap

Välj kort
(Flexibelt & enkelt)
(Standard)
(Populärt val)

Tillval:

Fyll i detta först

* Obligatorisk

  Hämta uppgifter

  Avtalsvillkor

  Villkor för medlemskap

  För att bli medlem hos Smart Senior ska du ha fyllt 55 år, vara folkbokförd i Sverige och ha ett svenskt personnummer.

  Ångerrätt enligt distansköplagen

  Vi tillämpar ”Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler” som ger dig som konsument rätt till 14 dagars ångerrätt, under förutsättning att tjänsten eller produkten inte använts. Tjänsten anses vara använd om du loggat in på smartsenior.se eller använt ditt medlemskap/kort vid köp. Om du har beställt medlemskort står du som köpare för returkostnaden av medlemskortet.­

  Villkor vid kortbetalning
  Vi erbjuder kortbetalning med SveaWebPay med 3D-Secure. Det garanterar en trygg och säker betalning till oss då dina uppgifter krypteras. Du kan använda VISA och Mastercard-kort.

  Villkor vid betalning med faktura
  Fakturabetalning Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB (Svea Webpay). Vid fakturabetalning görs en kreditupplysning på ditt personnummer samt en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadress. Det görs för att säkerställa att den person som gör beställningen är den han/hon utger sig för att vara. För att handla mot faktura måste du bo och vara folkbokförd i Sverige. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Blir du nekad att betala per faktura kan du istället välja att betala med kort. Samtliga fakturor är av Smart Senior överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturan skickas per post och betalningsvillkoren är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

  Villkor vid betalning månadsvis med kort
  Vid betalning månadsvis i förskott tillsvidare med kort samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. Du förbinder att vara medlem tillsvidare och betala månadsvis med det kort du anger som betalmedel när du blir medlem. Du kan närsomhelst avsluta ditt medlemskap genom att meddela Smart Senior detta. Avslutas ditt medlemskap avbryts framtida betalningar. Inbetalat belopp återbetalas ej när medlemskapet avslutas.

  Hantering av personuppgifter

  Dina personuppgifter
  Smart Senior lagrar dina personuppgifter enligt gällande lagar och regler.

  När du uppger dina personuppgifter hos oss godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

  Smart Senior AB äger ett register över medlemmar. Registret innehåller namn, personnummer, adress/telefonnummer, bostadsform-, mobiloperatör-, leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter om dina produkter.

  Uppgifterna insamlas från dig genom dina inköp eller från annan källa, t ex från offentligt tillgängliga register och databaser. Uppgifterna används av Smart Senior för fakturering, leverans av produkter m m och som underlag för statistik och marknadsföring. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med dig. Marknadsföring kan ske via post, telefon, e-mail eller på annat sätt (SMS används endast i befintlig relation eller efter samtycke). Som medlem i Smart Senior kan du få ta emot erbjudanden avseende alkohol. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt nyhetsbrev genom att klicka på länken som finns längst ner i mailet. 

  Dina personuppgifter kan lämnas ut till samarbetspartners och din adress kan lämnas ut till lämpliga samarbetspartners inom olika branscher som Kosmetika, Insamling, Förlag, Lotteri, Säkerhet, Hälsokost, Konfektion, Energi och Telekom, som ger dig möjlighet att ta del av bra erbjudanden.

  Personuppgifter sparas under den tid du har ett pågående medlemskap och för en tid därefter då du kan utnyttja fördelarna med att vara kund hos Smart Senior.

  Dina rättigheter
  Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi behandlar om dig. Du kan max 1 gång/år begära ett utdrag där du tydligt anger vilken information du vill ta del av. Den skriftliga ansökan ska skickas till medlem@smartsenior.se eller via post till Smart Senior AB, Stockholmsvägen 33, 181 33 Lidingö. Vi kommer besvara dina önskemål utan onödigt dröjsmål och inom en månad.

  Rätt till att få data rättad, begränsad eller raderad
  Du har rätt att skriftligen utan kostnad begära ett registerutdrag om vilka uppgifter vi har sparat om dig. Du kan också spärra uppgifterna mot marknadsföring. Om du upptäcker felaktig data om dig har du rätt att begära att få detta rättat. Du har också rätt att begära att vi raderar den data vi behandlar om dig. 

  Vem kontaktar jag vid frågor?
  Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva dina rättigheter enligt ovan. Du kan skicka mail till medlem@smartsenior.se 

  Avslut av medlemsrelation - radering av personuppgifter
  Om du vill avsluta medlemsrelationen helt efter en aktiv medlemsperiod är vi tacksamma om du meddelar detta så att vi kan radera dina uppgifter. Vi raderar dina uppgifter skyndsamt, dock senast inom 14 dagar. 

  Personuppgiftsansvarig
  Smart Senior AB, 556801-6900
  Stockholmsvägen 33
  181 33 Lidingö

  Uppdaterad 2018-05-15

  Just får alla som blir medlem:

  • 60 dagars obegränsad kostnadsfri tillgång till ljudböcker & e-böcker från Nextory (Värde 398 kr). Rabattkoden och länken kommer i ditt välkomstmail.
  • Smart Senior nyckelbricka, 9 av 10 borttappade nycklar kommer tillbaka.

  Smart Senior erbjuder flest och bäst rabatter till dig som är 55 år+. Alla som är 55 år eller äldre är välkomna som medlemmar i Smart Senior.

  ✓ Unika rabatter
  ✓ Medlemskort i app, mobil och dator 
  ✓ Personlig medlemsservice
  ✓ Medlemsresor

  Här kan du se exempel på hur du kan spara mer än 3 000 kr! 

  Redan medlem? Logga in här!

  Har du en rabattkod?
  Välj i så fall längden på det medlemsskap som rabattkoden gäller för och skriv in koden i kassan, priset justeras när du klickat på "Lägg till". Du behöver alltså inte oroa dig för att priset är högre på denna sida.

   

  Förmånspartners - unika Smart Seniorrabatter

  Resepartners

  Partners

  Visa fler partners >