Välkommen till Högbo Brukshotell

Välkommen till Högbo Brukshotell

Välkommen till Högbo Brukshotell. Den perfekta platsen för aktiva livsnjutare. Här finns allt du behöver för en vistelse med det lilla extra.

Förutom att vara ett av landets 25 bästa hotell (Tripadvisor) och ha regionens bästa restaurang (Krogpatrullen) så erbjuder Högbo en palett av möjligheter till aktiviteter. 

Här finns underbar miljö att till exempel vandra, paddla, golfa, cykla, skida m.m. i. Och att bara få koppla av och njuta i hotellets spa räcker ofta väldigt bra. 

Den historiska bruksmiljön med bland annat två herrgårdar, levande smedja och glasblåseri skapar karaktär och känsla som sammanfattas i "Den nya bruksmentaliteten". Högbo Bruk är ett högst levande bruk med fantastiska möjligheter till njutning.

Smart Senior erbjudande

Smart Seniormedlem erbjuds 30% rabatt. 

Erbjudandet gäller tillsvidare. 

Ta del av erbjudandet

NYHET! Nu finns Smart Seniorappen – ladda ner den i din mobil idag. Du loggar in med samma inloggningsuppgifter som du har till smartsenior.se: www.smartsenior.se/app

Vad är Smart Senior & Smart Seniorrabatter

Som medlem i Smart Senior får du tillgång till unika seniorrabatter och pensionärsrabatter för 55plus, seniorer och pensionärer. Exempel på rabatter du får tillgång som medlem i Smart Senior:

  • 25% rabatt hos Synoptik
  • 20% rabatt på ditt abonnemang hos Tele2 (åldersgräns 60 år)
  • Unika medlemsresor
  • Mängder av rabatter hos olika reseföretag
  • Rabatt hos Bilprovningen

Bli medlem här >>

Andra populära erbjudanden

Upp till 700 kr rabatt <br>hos Scandorama

Upp till 700 kr rabatt
hos Scandorama

Res till Sydafrika – 1 000 kr/person rabatt!

Res till Sydafrika – 1 000 kr/person rabatt!